HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Kim Kardashian: Καταρρέει στο trailer της 3ης σεζόν του reality

Η Kim Kardashian σπάει κλαίγοντας στο δραματικό teaser για την 3η σεζόν των “Kardashians”.

Η Kim κοιτάζει προς το έδαφος ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο της χέρια για να καλύψει το πρόσωπό της και κλαίει με αναφιλητά στο trailer που κυκλοφορεί.Η αδερφή της Khloé Kardashian προσπαθεί να παρηγορήσει την αδερφή της χαϊδεύοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Το τρέιλερ δείχνει ότι η Kim θα μιλήσει για πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετώπισε από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα το περασμένο φθινόπωρο.

«Λοιπόν, ας το συζητήσουμε», λέει η Kim σε μια εξομολόγηση της στο τέλος του teaser.

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια ακριβώς δράματα αναφέρεται η Kim, καθώς έγινε πρωτοσέλιδο για πολλούς λόγους τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του χωρισμού της από τον Pete Davidson , των αντισημιτικών αναρτήσεων του πρώην συζύγου της Kanye West , τον “γάμο” του West με την Bianca Censori και για τη σχέση της με τον Balenciaga εν μέσω της αμφιλεγόμενης καμπάνιας τους το περασμένο φθινόπωρο .

«Ακούστε, ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια για το πώς πιστεύει ότι κάτι συνέβη», προσθέτει η Kim.

Η Khloé και η Kourtney Kardashian αναφέρουν επίσης ότι η πίστη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο αυτή τη σεζόν, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα ποιανού πίστη εννοούν.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι αυτή θα είναι μια ήπια, χαλαρωτική, γαλήνια σεζόν», λέει η Khloé στην εξομολόγησή της. “Δεν είναι.”

Η Kourtney επιβεβαίωσε ότι το πλήρωμα των Kardashian-Jenner είχε αρχίσει να γυρίζει το επιτυχημένο σόου ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η 3η σεζόν του “The Kardashians” κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Hulu με νέα επεισόδια να βγαίνουν κάθε Πέμπτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έρχεται να ταράξει τα νερά της σειράς!

Her News b

Γιώργος Λιάγκας: “Μουτσινάδες δεν υπάρχουν πολλοί”

Her News b

Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας»

HerNews ka