HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Βουλγαράκη: “Στάζει μέλι” για τον Φώτη Ιωαννίδη – «Είμαι πολύ περήφανη»

Η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/4 στο γήπεδο της Λεωφόρου μαζί με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και φυσικά να στηρίξει τον σύντροφό της.

Μάλιστα, ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης δίνοντας τη νίκη στους πράσινους, με το παιχνίδι να λήγει 2-1.

Το πρωί της Πέμπτης 4/4 ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τη νίκη του Παναθηναϊκού και αποκρινόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Η σχέση σου η καινούργια σου κάνει κακό. Η αφρικανική σκόνη έχει υποχωρήσει εδώ και δύο μέρες, εσύ βράχνιασες τώρα μετά την εμφάνισή σου στο γήπεδο που πήγατε με τη Φωτεινούλα να δείτε τον Φώτη Ιωαννίδη».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τις συνεργάτιδές του ποιος τους έδωσε πρόσκληση για να δουν τον αγώνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά αστειευόμενη: «Πήγαμε ως διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι».Η Ελένη Βουλγαράκη στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚΓιώργος Λιάγκας «Που έστειλε το φιλί όταν έβαλε το γκολ του;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Μάντεψε»

Γιώργος Λιάγκας: «Συγγνώμη ρε Ελένη σου αφιερώνει τα γκολ του; Μιλάμε για τέτοιο έρωτα;»

Ελένη Βουλγαράκη: «Ναι, είναι πολύ ωραίο. Έχει βάλει γκολ στη καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ το έχω ξανά πει».

Φώτης Ιωαννίδης: Επισημοποίησε τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα για τον πατέρα της που αγνοείται: «Έχουμε δώσει DNA, έχουν βρεθεί πολλοί και γι’ αυτό ελπίζουμε»

HerNews ka

Νόνη Δούνια: «Είμαι full time μαμά» – Η σχέση με τον σύζυγο της

Her News

Γιώργος Λιανός: “Ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά. Κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν”

HerNewskl