HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντώνης Λουδάρος: Όσα είπε για την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις δυσκολίες στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», τη συνεργασία του με την Ζήνα Κουτσελίνη που έμεινε στη μέση και έκανε πρόβλεψη για το J2US.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει.

Η παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο. Την πρώτη φορά που ανέβηκε στην Ελλάδα λεγόταν «Άνδρες με τα όλα τους» μετά έγινε «Άνδρες έτοιμοι για όλα», και τώρα επανήλθε. Για μένα το να εμφανιστώ στην Επίδαυρο δεν είναι σύμβολο στάτους, μπορεί να σου οποιαδήποτε στιγμή. Δεν το μειώνω όμως, αν ξανά έρθει θα το δεχτώ με χαρά», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Για το J2US είπε πως, «φέτος που βλέπω το παιχνίδι με τον Παύλο, το έχω νοσταλγήσει και ζηλεύω λίγο. Ο Παύλος με την Άντζελα μπορούνε να πάνε στον τελικό του show. Θα ήθελα να είμαι στο «All Star J2US» με παίκτες από όλα τις σεζόν αλλά μόνο με την Πέννυ Μπαλτατζή».

Για τον συνδυασμό του θεάτρου με την παρουσίαση, δήλωσε πως, «είμαι ηθοποιός και είναι λογικό να νιώθω πιο άνετα στο θέατρο παρά σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Η αγωνία μου στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», ήταν ότι δεν ήξερα την δουλειά, έπρεπε να έχω ανθρώπους που ξέρουν την τηλεόραση».

«Έτυχα μια σεζόν στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» που τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Η Ζήνα Κουτσελίνη με έψησε να είμαι στο ««Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», κρίμα που έφυγε νωρίς, γιατί θα μου μάθαινε πολλά πράγματα. Όταν έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη από το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» ήμουν ακάλυπτος, ευελπιστώ κάποια στιγμή να δουλέψουμε ξανά μαζί», κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόνι Μεταξά: Aποκάλυψε τις αντιδράσεις των γονιών της για τον μελλοντικό γάμο της

HerNewskl

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Γ. Κιμούλη: «Μπορεί να επανέρχεται στο θέατρο αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής»

Her News

Αλέξης Κούγιας για τον σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Her News