HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Γ. Κιμούλη: «Μπορεί να επανέρχεται στο θέατρο αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής»

Πρεμιέρα με την «Ποντικοπαγίδα» έκανε χθες το βράδυ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο θέατρο Ακάδημος και μίλησαν με την αγαπημένη ηθοποιό.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τα τατουάζ της, για το πως η ίδια αισθάνεται στις πρεμιέρες της, ενώ κλήθηκε να απαντήσει για την επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο, με αγχώνει»

«Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο. Ήρθαν πολύ λίγοι δικοί μου άνθρωποι γιατί με αγχώνει. Θέλω να περνάει αυτή η μέρα σαν να είναι μια κανονική ημέρα. Με αγχώνει να είναι οι δικοί μου άνθρωποι κάτω» τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Έχω τατουάζ για τον άνδρα μου, εκείνος δεν έχει. Όμως το τατουάζ είναι προσωπικό πράγμα, δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν σε αγαπάει επειδή δεν έχει κάνει τατουάζ για σένα, ούτε ότι σε αγαπάει επειδή έχει» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη»

Σε ερώτηση για την επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Ο Κιμούλης μπορεί να επανέρχεται στο θέατρο αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Super Κική: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να σώσω την καριέρα μου & έτσι μίλησα για την φυλακή»

HerNews ka

Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο της υποκριτικής»

Her News b

Ιβάν Σβιτάιλο: “Πούλησα τη μηχανή στον Πάνο Νάτση όταν γεννήθηκε η κόρη μου”

HerNewskl