HerNews.gr
Διεθνή

Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον: Το όνομα του είναι Μποντ… Τζέιμς Μποντ!

Περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, μπροστά στην κάμερα.

«Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί» ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «Sun».

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρώτο του ρόλο στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον, ενώ πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία «Bullet Train» μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Διάφοροι ηθοποιοί έχουν αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die», μεταξύ άλλων οι Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, με την τηλεοπτική σειρά «Armadillo» πριν συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε άλλες σειρές όπως τα «The Bill» και «Casualty».

Το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Nowhere Boy», μια βιογραφική ταινία για τον Τζον Λένον, όπου γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Σαμ Τέιλορ-Γουντ, με την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 42. 

Παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στο Σόμερσετ της Αγγλίας στις 21 Ιουνίου 2012 και οι δυο τους άλλαξαν στη συνέχεια τα επώνυμά τους σε Τέιλορ-Τζόνσον.

Το ζευγάρι, που έχει διαφορά ηλικίας 23 ετών, έχουν μια 10χρονη κόρη, την Romy Hero και μια 12χρονη κόρη, την Wylda Rae ενώ η Σαμ Τέιλορ-Γουντ έχει δυο ακόμη κόρες- την Angelica, 25 και Jessie, 16 ετών.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων τον Ιούνιο, η Σαμ αποκάλεσε τον σύζυγό της «πατέρα και των 4 κοριτσιών». «10 καταπληκτικά χρόνια. Ο απίστευτος σύζυγός μου, πατέρας και των 4 κοριτσιών μου. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Η αγάπη νικάει τα πάντα», έγραψε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο ουρανός ήταν γεμάτος ουράνια τόξα στη Μ. Βρετανία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

HerNewskl

Spice Girls: Δυναμική επιστροφή για το γυναικείο γκρουπ – Θα κυκλοφορήσουν την επετειακή έκδοση του άλμπουμ «Spiceworld»

Her News b

Vogue: Κυκλοφορεί με μοβ εξώφυλλο, τιμώντας τη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ

Her News