HerNews.gr
Ελλάδα

Κιβωτός: «Θησαυρό» σε χρηματοκιβώτιο βρήκαν στο σπίτι του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα, με τα περιουσιακά στοιχεία τους να βρίσκονται στο «στόχαστρο», τη στιγμή που τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου περνούν από το «κόσκινο» της Αστυνομίας. «Θησαυρό» σε χρηματοκιβώτιο βρήκαν στο σπίτι του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας.

Οι πρώτες πληροφορίες από την έφοδο στα σπίτια τους τη Δευτέρα, αφότου μάλιστα έγινε γνωστό πως δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί τους, λένε πως η Οικονομική Αστυνομία βρήκε χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτια, αλλά όχι ανάλογου εκείνου που είχε η τραπεζική θυρίδα, την οποία «άδειασε» η Πρεσβυτέρα. Άλλωστε, αυτό το περιστατικό επιτάχυνε τις κινήσεις της Οικονομικής Αστυνομίας.

Το μέγεθος του ποσού δεν έχει προσδιοριστεί. Μαζί με το ποσό αυτό, βρέθηκαν και άλλα έγγραφα, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Καταθέσεις που ζαλίζουν και… 200 ακίνητα

Τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες δείχνουν καταθέσεις ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ διαπιστώθηκε πως η ΜΚΟ έχει στην κατοχή της κοντά στα 200 ακίνητα.

Τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί στα ονόματα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 4 τραπεζικοί λογαριασμοί: του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – κοινοί ή προσωπικοί, σε μόνο δύο τράπεζες ενώ αναμένονται οι απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Οι δύο θυρίδες που βρέθηκαν ανήκουν η μία στην Κιβωτό και η άλλη στη μητέρα του Πατέρα Αντώνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν βρεθεί και 300.000 ευρώ στους προσωπικούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπου ερευνάται η προέλευση τους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως τα χρήματα ενδεχομένως δεν προέρχονται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους και δεν δικαιολογούνται από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr 

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τον αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 759 διασωληνωμένους,73 θάνατοι & 1.866 κρούσματα

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με ζευγάρι ωφελούμενων του προγράμματος «Σπίτι μου»

HerNews ka

Ξάνθη: Βεντέτα μετά το φονικό-Έβαλαν φωτιά στα σπίτια του δράστη και του αδερφού του

Her News b