HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ντόρα Κουτροκόη: Η αποχώρηση της από την εκπομπή «Σήμερα» και το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε πρόωρη ολοκλήρωση βαδίζει η συνεργασία που έχει η Ντόρα Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή Σήμερα. Η δημοσιογράφος φέρεται να έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις από τον σταθμό του Φαλήρου στις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί. Οι προτάσεις αφορούν μετακίνηση στο δελτίο ή σε άλλη εκπομπή όπως οι Δεκατιανοί ή να πάρει τη θέση άλλης εκπομπής μετά τις γιορτές.

Η Ντόρα Κουτροκόη επιλέχθηκε στις αρχές της σεζόν για να βρεθεί με τους δύο δημοσιογράφους στην απαιτητική αυτή ζώνη.

Τα στελέχη θέλησαν να υπάρχει και γυναικεία φωνή, ενώ θεώρησαν ότι ένα σχήμα που αποτελείται από τρεις έμπειρους δημοσιογράφους θα έδινε άλλο στίγμα στο «Σήμερα».

Η τελευταία μέρα που θα εμφανιστεί η Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» αναμένεται να είναι η αυριανή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Μέσα από την Super Κατερίνα του Alpha, λίγες ώρες αργότερα, η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της δήλωση μετά από το άκουσμα της συγκεκριμένης, δυσάρεστης, είδησης.

«Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ότι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Κουτροκόη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον; Όπως όλα δείχνουν η δημοσιογράφος κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση λόγω της προεκλογικής περιόδου που ξεκινά και των αναγκών που θα υπάρξουν.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για τη Ντόρα Κουτροκόη. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα υπάρξει οριστική αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ ή αν θα την εκμεταλλευτούν σε κάποιο άλλο πρότζεκτ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Reunion: Άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα»

HerNews ka

Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί & κόντρες: Τα καυτά κουτσομπολιά του 2021!

Her News

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την μάχη μου με τον εθισμό γιατί θα καταστραφώ»

HerNews ka