HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια.

Μέσα σε όλα ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή λέγοντας πως είναι γεμάτος από την έκθεση.

Όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για τα επαγγελματικά του πλάνα εκείνος απάντησε: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, το κάθε μέρα θα ήθελα να το σταματήσω. Είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζέψω.

Με τον κορονοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Το είχα πολύ στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι, εμείς μπορούμε βγαίνουμε, αλλάζουμε παραστάσεις.

Ο άλλος είναι μέσα και θέλει να του ανεβάσουμε λίγο την ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά» δήλωσε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει το κρικάκι αυτό άνετα, αυτό νιώθω. Νομίζω ότι το κάθε μέρα δεν κάνει και καλό στο τέλος. Και στις σχέσεις η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται τεράστια.

Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από την τηλεόραση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριέττα Χρουσαλά: «Στα καλλιστεία Miss Universe οι διοργανωτές μου απέκρυψαν τον θάνατο του πατέρα μου για να με προστατεύσουν»

HerNews ka

Κατερίνα Καραβάτου: Απαντά στις φήμες περί πρόωρου τέλους του My Style Rocks

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην εκπομπή της;

Her News b