HerNews.gr
Ελλάδα

Μαλβίνα Κάραλη: Σοκαριστική αποκάλυψη- Παραλίγο να βρεθούν τα οστά της σε χωνευτήρι

Σοκάρει η αποκάλυψη που έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Το Πρωινό» για την Μαλβίνα Κάραλη. Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε ότι το οστεοφυλάκιο του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών  όπου βρίσκονται τα οστά της δεν έχει πληρωθεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη να καταλήξουν παραλίγο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου σε χωνευτήρι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Πρωινού Θάνο Βάγιο, το ετήσιο αντίτιμο που κοστίζει 49 ευρώ έχει να πληρωθεί από το 2014.

Ο Ιατροδικαστής και Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Λέων έχει υπό την εποπτεία του το Α’ Νεκροταφείο και δήλωσε ότι έχουν πάει επανειλημμένως ειδοποιήσεις στους οικείους της Μαλβίνας Κάραλη.

«Ως Δήμος Αθηναίων έχουμε έναν κανονισμό λειτουργίας των κοιμητηρίων τον οποίο εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα για όλους. Συγκεκριμένα, ο κάθε συγγενής ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα των οστών του δικού του ανθρώπου, πρέπει να εκπληρώνει κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις» δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων.

Και υπογράμμισε ότι : «Το οστεοφυλάκιο είναι ένα κόστος χαμηλού ύψους, σε κάθε περίπτωση, οι συγγενείς είναι ενημερωμένοι επακριβώς για την χρέωση πριν τοποθετήσουν τα οστά στο οστεοφυλάκιο και προφανώς κάθε φορά γνωρίζουν και τις εκκρεμείς υποχρεώσεις του παρελθόντος.

Είναι βέβαιο όμως ότι για να οδηγηθούμε σε μια πράξη απομάκρυνσης των οστών από οστεοφυλάκιο, σημαίνει ότι υπάρχει μια οικονομική εκκρεμότητα αρκετά σημαντική».

Τέλος ο Γρηγόρης λέων τόνισε ότι δεν κάνουν ποτέ ενέργειες που δεν προβλέπονται και δεν είναι γνωστές από τους συγγενείς.

Η σπουδαία δημοσιογράφος Μαλβίνα Κάραλη και παρουσιάστρια απεβίωσε τον Ιούνιο του 2002 από Καρκίνο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ο Ολλανδός ερευνητής που προέβλεψε τα 7,8 Ρίχτερ της Τουρκίας, τώρα προειδοποιεί την Ελλάδα!

Her News

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη τρίτος παιδοβιαστής της 12χρονης – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Her News b

Το Intercity Αθήνα – Θεσσαλονίκη ξανά στις ράγες από σήμερα

Her News