HerNews.gr
Διεθνή

Μαράϊα Κάρεϊ: Το πρώτο ντουέτο με την 11χρονη κόρη της

Το ωραιότερο ντουέτο της ζωής της έκανε η Μαράια Κάρεϊ στην πρώτη συναυλία μετά την πανδημία. Η τραγουδίστρια, που το όνομά της είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα, ανέβηκε στη σκηνή με την κόρη της, Μονρόε.

Μητέρα και κόρη έκαναν ένα ξεχωριστό ντουέτο τραγουδώντας ένα από τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, το «Away in a Manger».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Στο Τορόντο και στη σκηνή του Scotiabank Arena, η Μαράια και η Μονρόε έλαμψαν στα λευκά τους φορέματα και έχοντας τοποθετήσει τιάρες στα κεφάλια τους, αποθεώθηκαν από το κοινό.

«Αυτό είναι το κοριτσάκι μου εδώ» είπε η τραγουδίστρια προλογίζοντας την εμφάνιση της κόρης της.

«Πριν από 11 χρόνια πήρα το μεγαλύτερο δώρο. Δεν γιορτάζω γενέθλια, αλλά η ημέρα της γέννας μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάει, όταν γέννησα τα δίδυμα παιδιά μου και για άλλη μία φορά θα ήθελα να σας συστήσω την κόρη μου, Μονρόε. Αυτό είναι το πρώτο μας ντουέτο. Αυτό που θα τραγουδήσουμε είναι ένας πανέμορφος ύμνος που λέγεται “Away In a Manger” και το ετοιμάζουμε εδώ και κάποιο καιρό» είπε η Κάρεϊ αγκαλιάζοντας την κόρη της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Η Μαράια Κάρεϊ ξεκίνησε να ερμηνεύει το κομμάτι πιάνοντας τις χαρακτηριστικές ψηλές της νότες, ενώ λίγο αργότερα η 11χρονη συνέχισε τραγουδώντας τους στίχους του κομματιού, ενώπιον 13.000 θεατών.

«Η κόρη μου, δεσποινίς Μονρόε» είπε με υπερηφάνεια η διάσημη τραγουδίστρια, μόλις μητέρα και κόρη ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μία Φάροου: Επιστρέφει στην οθόνη με ένα θρίλερ για “γερά” νεύρα

Her News b

Lady Gaga: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα πάρει για το σίκουελ του Joker

HerNewskl

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πυροσβέστης που της κράτησε το χέρι τις τελευταίες της στιγμές αποκάλυψε τα τελευταία της λόγια

HerNews ka