HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πυροσβέστης που της κράτησε το χέρι τις τελευταίες της στιγμές αποκάλυψε τα τελευταία της λόγια

Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα εξακολουθεί να συζητιέται μέχρι σήμερα, παρόλο που συνέβη πριν από 26 χρόνια στο Παρίσι. Ο θάνατός της συγκλόνισε τον κόσμο καθώς ήταν μόλις 36 ετών, σε ένα ατύχημα που κόστισε όχι μόνο τη ζωή της αλλά και του συντρόφου της, Ντόντι Φαγιέντ και του οδηγού Ανρί Πολ.

Καθώς τα γεγονότα πρόκειται να ξαναζωντανέψουν στην επιτυχημένη σειρά της Neftlix The Crown (στη νέα σεζόν που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου), όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται στο κοινό για τον θάνατό της, τις τελευταίες στιγμές της και πώς τον έζησαν οι άνθρωποι που ήταν εκεί και προσπάθησαν να σώσουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τα τελευταία λόγια της Νταϊάνα

Ο πυροσβέστης Xavier Gourmelon βρέθηκε στο σημείο μετά το ατύχημα και αποκάλυψε στο βρετανικό The Sun ότι την κράτησε από το χέρι και προσπάθησε να την παρηγορήσει λίγο μετά, με την Νταϊάνα να του λέει «Θεέ μου, τι συνέβη;», και λίγο αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή. 

«Της έκανα μαλάξεις στην καρδιά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να αναπνέει ξανά. Ήταν φυσικά ανακούφιση γιατί, ως πρώτος που ανταποκρίθηκε, θέλεις να σώσεις ζωές – και αυτό νόμιζα ότι είχα κάνει. Για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι θα ζήσει. Από όσο ήξερα όταν ήταν στο ασθενοφόρο ήταν ζωντανή και περίμενα να ζήσει. Αλλά έμαθα αργότερα ότι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο.Αναστατώθηκα πολύ», αποκάλυψε ο Xavier Gourmelon.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καμίλα: Πως το στέμμα που θα φορέσει στη στέψη του Καρόλου θα τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ Β’;

HerNews ka

Eurovision 2023: Ο Τζον Λάιντον, πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols, εκτός Ιρλανδίας

Her News b

Μετάλλαξη Όμικρον: Η Apple έκλεισε όλα τα καταστήματά της στη Νέα Υόρκη

Her News