HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς, αφού εξήγησε το γιατί προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες.

Jennifer Lawrence

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί ανοιχτά κάποιες από τις σκέψεις της και για αυτόν τον λόγο και είπε ανοιχτά πως:

“Έχω συνεργαστεί με τον Bryan Singer” είπε για τον σκηνοθέτη των δύο πρώτων ταινιών X-Men που βασίζονται στο ομότιτλο κόμικ χωρίς να διστάσει να μιλήσει για τις αρνητικές εμπειρίες που είχε δουλεύοντας με άνδρες σκηνοθέτες. “Έχω δει συναισθηματικούς άνδρες. Έχω δει τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα στα γυρίσματα”.

Jennifer Lawrence

Στη διάρκεια της συζήτησης, η Jennifer Lawrence σημείωσε αναφερόμενη στην ταινία Causeway, ότι“ήταν τόσο ενδιαφέρον να είμαι σε μια ταινία όπου ηγούνταν γυναίκες. Η συνεταίρος μου στην παραγωγή κι εγώ ήμασταν οι κύριοι παραγωγοί. Είχαμε γυναίκα σκηνοθέτη. Το πρόγραμμα είχε νόημα. Δεν υπήρχαν τεράστιες κόντρες. Αν ένας ηθοποιός είχε ένα προσωπικό θέμα και ήθελε να φύγει νωρίτερα, αντί να λένε “καλά, όλοι θα θέλαμε να φύγουμε νωρίς!”, σκεφτόμασταν όλοι μαζί και λέγαμε “εντάξει, πώς θα το βρούμε λύση σ’ αυτό;

Διαφωνούμε και ακούγαμε ο ένας τον άλλον. Μερικές φορές έκανα λάθος και θα μάθαινα ότι έκανα λάθος και μερικές φορές είχα δίκιο”.

Jennifer Lawrence: Aποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς τα σχόλια στο YouTube γίνονται το νέο εργαλείο για crypto-απατεώνες

Her News

Διάσημοι που έχουν αποξενωθεί από τα παιδιά τους

HerNews ka