HerNews.gr
Διεθνή

Antonio Banderas: “Το έμφραγμα ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου”

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του το 2017, όταν υπέστη έμφραγμα μίλησε σε συνέντευξη στο Page Six, ο Antonio Banderas. Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, το έμφραγμα τον βοήθησε να επαναπροσδιορίσει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή του.

Το έμφραγμα άλλαξε τη θεώρησή του στη ζωή, τονίζει ο Antonio Banderas και συνεχίζει: «Συνειδητοποίησα ότι αυτό πιθανόν ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στη ζωή μου, επειδή τα πράγματα που δεν ήταν σημαντικά και ανησυχούσα καθημερινά γι’ αυτά ήταν χωρίς νόημα».

Antonio Banderas: «Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινα. Τώρα το γνωρίζω»

«Σκέφτηκα, γιατί ανησυχώ γι΄ αυτό, αν πρόκειται να πεθάνω; Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινα, αλλά τώρα το γνωρίζω. Το είδα εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Προσθέτει ότι τα σημαντικά πράγματα όπως η κόρη του Stella, την οποία έχει με την πρώην σύζυγό του Melanie Griffith, οι φίλοι του, η οικογένειά του και «η θεία κλήση του ως ηθοποιού» παρέμειναν και άρχισε να αποσπάται από «πράγματα που πίστευα ότι ήταν σημαντικά πριν, αλλά δεν ήταν στην πραγματικότητα».

Ο 62χρονος Ισπανός σταρ υπέστη καρδιακό επεισόδιο τον Ιανουάριο του 2017 και αποδίδει στη σύντροφό του Nicole Kimpel ότι του έσωσε τη ζωή επειδή αντέδρασε γρήγορα, δίνοντάς του μια ασπιρίνη.

Τον Μάρτιο εκείνου του έτους, είπε ότι το επεισόδιο δεν ήταν σοβαρό και δεν προκάλεσε σοβαρή βλάβη, αλλά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης τριών στεντ στις αρτηρίες του. «Δεν ήταν τόσο δραματικό όσο έγραψαν κάποιοι», είπε ο Banderas στον Τύπο εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έγινε viral για όσα είπε στην ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής

HerNews ka

Carlos Santana: Συγχωρεί τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά «σχεδόν κάθε μέρα» από 10 έως 12 ετών

HerNews ka

Kim Kardashian: Η περίεργη απαίτηση που έχει από τους βοηθούς της πριν της σερβίρουν τον καφέ της

HerNews ka