HerNews.gr
Σχέσεις

Ποιοι είναι οι 3 τύποι προσωπικότητας που έχουν τις πιο επιτυχημένες σχέσεις

Σε όλη την ιστορία, οι επιστήμονες και οι ψυχολόγοι γοητεύτηκαν από τους διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ως αποτέλεσμα, πολλές μελέτες έχουν γίνει για αυτό το θέμα, το οποίο έχει χωρίσει τους ανθρώπους σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

Ορισμένοι τύποι προσωπικότητας έχουν ρεκόρ αποτυχημένων γνωριμιών. Ενώ άλλοι, ειδικά οι πιο εξωστρεφείς τύποι, φαίνεται ότι μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους ανθρώπους.

Και το να γνωρίζετε ποιος τύπος προσωπικότητας είστε μπορεί να σας διδάξει πολλά για τον εαυτό σας και μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε εάν θέλετε να έχετε περισσότερη επιτυχία σας ραντεβού σας.

1. O “Συνήγορος” (INFJ)

Αν ψάχνετε για έναν τύπο προσωπικότητας που είναι αθεράπευτα ρομαντικός και αγαπά άνευ όρων, τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από τον “Συνήγορο”. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εσωστρεφείς και εξαιρετικά διαισθητικοί, καθιστώντας τους έναν από τους πιο συμπονετικούς. Είναι ζεστοί και στοργικοί και λαχταρούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή σχέση με κάποιον πριν δεσμευτούν για οτιδήποτε σοβαρό. Επίσης, είναι υπέροχοι ακροατές και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Ακόμα κι αν δεν θέλετε μια συμβουλή και χρειάζεστε μόνο έναν ώμο για να κλάψετε, αυτό ακριβώς θα σας προσφέρουν.

2. “Συζητητής” (ENTP)

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τύπους ανθρώπων εκεί έξω. Σίγουρα, είναι επιλεκτικοί όταν πρόκειται για τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνουν ραντεβού. Αλλά αυτό σημαίνει ότι αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να συνδεθούν αληθινά, όχι απλώς ένα περιστασιακό πέταγμα. Λόγω της εξωστρέφειάς τους, θα περιτριγυρίζονται συνεχώς από ανθρώπους. Αλλά, όταν υπάρχουν σε μια σχέση, θα σας δώσουν όλη τους την αγάπη και την προσοχή.  Επιπλέον, θα είναι πάντα έτοιμοι να εξερευνήσουν νέα πράγματα μαζί σας. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για πεζοπορία και ίσως και για αλεξίπτωτο, γιατί η σχέση με έναν ENTP κάθε άλλο παρά βαρετή είναι. Και δεν είναι πιθανό να απαλλαγείτε από αυτά σύντομα.

3. Ο “Μεσολαβιτής” (INFP)

Είναι εξαιρετικά διαισθητικά άτομα κάτι που τους κάνει να συμπονούν, όπως είναι και οι INFJ. Σε μια σχέση, στην αρχή μπορεί να είναι λίγο συγκρατημένοι. Αλλά θα θέλουν να μάθουν τα πάντα για εσάς. Θα θέλουν να συναντήσουν τους φίλους σας και να εμπλακούν στη ζωή σας. Και η αγάπη τους είναι βαθιά. Παίρνουν λίγο χρόνο μέχρι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να ερωτευτεί, αλλά όταν το κάνουν, φροντίζουν να είναι για μια ζωή. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά πρέπει να παλέψουν και τι πρέπει να θυσιάσουν, θα το κάνουν αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούν με το άτομο που αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ραντεβού με ένα INFP θα οδηγεί σχεδόν πάντα σε μια υγιή και σταθερή σχέση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Μην περιμένεις από τον άλλον να κάνει το ίδιο

Her News b

Tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Her News

Πρέπει να περιμένετε έναν σύντροφο που δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σοβαρή σχέση;

HerNews ka