HerNews.gr
Ελλάδα

Βέροια: Αναπάντητα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία με το 11 μηνών βρέφος

Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το εάν θα μπορούσε να είχε σωθεί το 11 μηνών βρέφος, δεδομένου ότι η μητέρα του παιδιού που κατηγορείται για τη δολοφονία του αντιμετωπίζει χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα.

Τί θα μπορούσε να είχε γίνει για να αποφευχθεί η τραγωδία; Τί δεν έγινε και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι βρήκε τον θάνατο στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα; Τα ερωτήματα είναι πολλά και βασανιστικά.

Η 29χρονη μητέρα του βρέφους αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τον στενό συγγενικό της κύκλο, σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Μάλιστα όπως θα πουν τώρα μέλη της οικογένειά της, είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές με εισαγγελική εντολή σε ψυχιατρική κλινική.

Τα ερωτήματα της τραγωδίας
Τα προβλήματα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμα 14 ετών. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έδειχνε όπως λένε, να είναι καλύτερα και είχε την επιμέλεια της κόρης της.

Παρακολουθούσαν την μητέρα ειδικοί ;

«Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά, όταν δεν την έπαιρνε, πάλι την έπιανε, ξανά εισαγγελική, ξανά μέσα», ανέφερε ο παππούς της 29χρονης.

Λάμβανε φαρμακευτική αγωγή η 29χρονη;

«Είχε κόψει τη φαρμακευτική αγωγή», δήλωσε ο αδερφός της 29χρονης.

«Όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακα της άλλαζε και η συμπεριφορά της. Οπότε έμπαινε μέσα στις κλινικές, έβγαινε και συνεχιζόταν αυτό», τονίζει γείτονας της 29χρονης μητέρας.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επισκεφθεί τη μητέρα και το βρέφος;

«Ποιος θα έρθει; Και να ζητήσω τι, τι θα γινόταν; Αφού ήταν καλά, τι; Γιατί να ζητήσω; Λένε εμείς θα ερχόμαστε κάθε μήνα ή και μία ή και δύο φορές. Ούτε καν πατήσανε…», είπε ο παππούς της 29χρονης.

«Ένας παθών έχει πρόβλημα και οδηγείται στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια βγαίνει, τι γίνεται παρακολουθείται από δομές, από κοινωνικούς λειτουργούς, την πρόνοια;», ανέφερε ο Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος της 29χρονης μητέρας.

«Δεν γνώριζα»
Ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος σύμφωνα με την οικογένεια της 29χρονης κακοποιούσε τη μητέρα, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Δεν ήξερα, δε γνώριζα εγώ τι ακριβώς έγινε εκεί πέρα. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Να κάνω ό, τι καλύτερο για το μωρό. Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού, γιατί δεν είναι αναγνωρισμένο το παιδί, ήθελα να κινηθώ νομικά, γιατί υπήρχε μία άρνηση από αυτούς».

Αναρτήσεις με μαχαίρια και για την Κάρολάιν
Η 29χρονη ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνοντας πολλές αναρτήσεις. Σε μία από αυτές είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με δύο μαχαίρια.

Όλες οι αναρτήσεις της 29χρονης φαίνονται να έχουν αποδέκτη κάποιον άνδρα.

«Δεν θα αποκτήσεις ποτέ αυτό που αξίζεις εάν δεν εγκαταλείψεις αυτό από το οποίο είσαι εξαρτημένος…»

Στις 20 Ιουνίου του 2021 είχε κάνει και μία ανάρτηση για την Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά

«Ήξερα πως οι άγγελοι κατοικούν στον παράδεισο και όχι στη γη. Μόνο που σε πήραν και πάλι πίσω, όχι γιατί το ήθελαν…».

Η 29χρονη ανέβαζε και πολλές φωτογραφίες της στα social media.

Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της – Είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ζούσα μία κόλαση μαζί του, έφυγα για να σωθώ» δηλώνει η μητέρα των παιδιών του

Her News

Έτσι θα επισκεπτόμαστε τα οδοντιατρεία: Πότε χρειάζεται rapid test

Her News

Αντζελίνα Τζολί: Ο πατέρας της Γιον Βόιτ βρίσκεται στην Αθήνα και απολαμβάνει…τα σουβλάκια του

HerNews ka