HerNews.gr
Ελλάδα

Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της – Είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική

Μόλις τέσσερις άνθρωποι ήταν τη Δευτέρα στην κηδεία του μόλις 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε πνιγμένο στον Αλιάκμονα, με τη μητέρα του να κατηγορείται ότι το πέταξε στο ποτάμι.

Το κοριτσάκι κηδεύτηκε λίγο μετά τις 15:30 της Δευτέρας, με παρόντες τη μητέρα της 29χρονης, τον παππού του μωρού και ακόμη δύο συγγενείς.

Η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα στις 31 Δεκεμβρίου.

Η μητέρα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα και υπέδειξε το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα του μωρού είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δέκα φορές. Το τελευταίο διάστημα όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων της η Ελευθερία φαίνεται να είχε μια πιο φυσιολογική συμπεριφορά με αποτέλεσμα να έχουν όλοι σοκαριστεί από την αποτρόπαια πράξη της.

Ο πατέρας απουσίαζε απο την κηδεία του μωρού, γιατί όπως είπε δεν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια, αλλά από άνθρωπο στο κοιμητήριο.

Σε δηλώσεις του στο Star ο πατέρας, ο οποίος διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα και δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί, είπε ότι «ήταν ένα αγγελούδι, χαρούμενο… Ποιανού η καρδιά δεν πονάει..;».

Πρόσθεσε ότι «εγώ όταν πήγαινα έβλεπα το παιδί, ήταν καλοσυντηρημένο, ήταν ταϊσμένο, το πήγαινα στους γιατρούς… Προσπάθησα ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το παιδί». Ακόμη, επισήμανε ότι από την μέρα που γεννήθηκε το παιδί εκείνος προσπαθούσε να το αναγνωρίσει αλλά η μητέρα δεν ήθελε.

Ο πατέρας είπε ακόμα ότι είχε κάνει και τεστ DNA: «Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού και τίποτα παραπάνω. Δεν συνεννοούμασταν, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω».

Το προφίλ της 29χρονης μητέρας στο Facebook με όνομα Ελευθερία Λόλα Φραουλίτσα είναι γεμάτο προκλητικές φωτογραφίες και πολλοί αναρρωτιούνται ως δεν είχε φροντίσει κανείς να προστατέψει το άτυχο βρέφος, αφού η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Βέροια: Μητέρα πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Κακοκαιρία από την Ιταλία φέρνει καταιγίδες και στην Ελλάδα- Σε ποιες περιοχές και πότε θα χτυπήσει

HerNews ka

Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Her News

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Her News b