HerNews.gr
Ελλάδα

Αντζελίνα Τζολί: Ο πατέρας της Γιον Βόιτ βρίσκεται στην Αθήνα και απολαμβάνει…τα σουβλάκια του

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6 η παρουσία του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς στο μαγαζί στην πλατεία Χαλεπά που κάθισε για φαγητό με κάποιον φίλο του κάποιοι τον αναγνώρισαν.

Ο Γιον Βόιτ απόλαυσε παρέα με τον φίλο του το κλασικό ελληνικό σουβλάκι ήταν ευδιάθετος και χαλαρός και φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο Γιον Βόιτ βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους.

Στο παρελθόν η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει για τον πατέρα της: «Όταν ο πατέρας μου έκανε εξωσυζυγική σχέση, η ζωή της μητέρας μου άλλαξε. Κατέστρεψε το όνειρο της για οικογένεια. Ήθελε όμως, να είναι μητέρα. Το όνειρο της να γίνει ηθοποιός έσβησε, καθώς έπρεπε να μεγαλώσει δύο παιδιά, με έναν πρώην σύζυγο, ο οποίος είχε φέρει σκιές την ζωή της».

«Ο Γιον κι εγώ έχουμε βρει τρόπο να επικοινωνούμε, μέσα από τα εγγόνια του. Ανακαλύπτουμε μία νέα σχέση. Είχαμε τα προβλήματα μας, αλλά μέσω της τέχνης αρχίσαμε να μιλάμε. Είναι η κοινή μας γλώσσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Τζόναθαν (Τζον) Βίνσεντ Βόιτ, είναι Αμερικανός ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 1978 Ο Γυρισμός (Coming Home) και με τρεις Χρυσές Σφαίρες. 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάσχα: Πόσο θα κοστίσουν οι λαμπάδες στους νονούς

Her News

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό… Ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Περιγραφή σοκ από τον 15χρονο

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού ναυτικού

HerNews ka