HerNews.gr
Ελλάδα

«Μου λέτε ψέματα, το παιδί μου ζει», είπε η 29χρονη που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Αρνείται ότι το παιδί της είναι νεκρό η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έριξε το 11 μηνών μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Έριξα το παιδί μου στα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, δεν επιθυμούσα τον θάνατό του, ήλπιζα ότι κάποιος θα το σώσει, μου λένε όλοι ψέματα, το παιδί δεν πέθανε, το παιδί μου ζει», φέρεται να είπε η 29χρονη στον ανακριτή, κατά την αναπαράσταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, η αναπαράσταση πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λίγο μετά τις 11 το πρωί στο σημείο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 29χρονη μόλις έφτασε στο σημείο της αναπαράστασης δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της και ομολόγησε πως πέταξε το παιδί της στο ποτάμι.

 

Ευρισκόμενη προφανώς σε σύγχυση, στη συνέχεια επέμεινε ότι το μωρό της ζει, καθώς το πέταξε μακριά από εκεί όπου ισχυρίζονται ότι το βρήκαν. Ο δικηγόρος της δήλωσε πως άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πνιγμός βρέφους στον Αλιάκμονα: Ομολόγησε η 29χρονη μητέρα

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φωτιά στην Αττική: Το BBC μετέδωσε εικόνες του MEGA από τον φλεγόμενο Ιππικό Όμιλο Αναβύσσου

HerNews ka

Πάνος Πλουμίδης: Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Τριανδρίας με τον συνδυασμό “Όλοι εμείς”

HerNews ka

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Στη φυλακή για παιδική πορνογραφία ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας- Βρέθηκε σκληρό πορνό στην κατοχή του

HerNews ka