HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πως το αγαπημένο της άρωμα βοήθησε τον πρίγκιπα Χάρι στη θεραπεία

Το αγαπημένο άρωμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα έγινε ένα ιδιαίτερο άρωμα και για τον πρίγκιπα Χάρι.

Στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι θυμάται ότι έφερε ένα μπουκάλι από το «αγαπημένο» άρωμα της μητέρας του σε μια συνεδρία θεραπείας ενώ επεξεργαζόταν τη θλίψη του μετά τον πρόωρο θάνατό της.

«Στην αρχή της συνεδρίας μας, σήκωσα το καπάκι, μύρισα βαθιά. Σαν μια καρτέλα LSD», έγραψε.

«Κάπου διάβασα ότι η μυρωδιά είναι η πιο παλιά μας αίσθηση και αυτό ταίριαξε με αυτό που έζησα εκείνη τη στιγμή, εικόνες που προέρχονται από αυτό που ένιωθα σαν το πιο αρχέγονο μέρος του εγκεφάλου μου».

Το εν λόγω άρωμα είναι το “First” από την Van Cleef & Arpels, η οποία περιέχει βασικές νότες υάκινθου, τριαντάφυλλου, γιασεμιού, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

«Πάντα, πάντα, πάντα φορούσε άρωμα, κάτι που είναι τεράστιο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας», είπε η makeup artist της Νταϊάνα, Mary Greenwall, στο ABC News το 2014. «Είναι το τελευταίο άγγιγμα της ομορφιάς, το να βγαίνεις έξω μυρίζοντας θεϊκά και κομψά»

Εκτός από το άρωμα της Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε επίσης στην κολόνια του πατέρα του, Dior Eau Sauvage στα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά του και θυμήθηκε ότι τη μύρισε το βράδυ πριν από το θάνατο της μητέρας του το 1997.

«Πάντα μύριζε πράγματα. Φαγητό, τριαντάφυλλα, τα μαλλιά μας. Πρέπει να ήταν κυνηγόσκυλο σε μια άλλη ζωή», έγραψε για τον (τότε πρίγκιπα) βασιλιά Κάρολο Γ’, προσθέτοντας ότι «ίσως τα μύριζε όλα αυτά επειδή ήταν δύσκολο να μυρίσει οτιδήποτε πέρα από το προσωπικό του άρωμα».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Angelina Jolie: Συνεχίζεται η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt

HerNewskl

Ο Jay-Z κατέκτησε το Forbes: Ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ με περιουσία 2,5 δισ. δολάρια

Her News

Angelina Jolie-Brad Pitt: Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τη μεγάλη οθόνη

Her News