HerNews.gr
Διεθνή

Ο Jay-Z κατέκτησε το Forbes: Ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ με περιουσία 2,5 δισ. δολάρια

Ο Jay-Z εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος εν ζωή ράπερ και φέτος, με την περιουσία του να ανέρχεται πλέον στα 2,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με νέα έκθεση του Forbes.

Παρότι η έκθεση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, σημειώνει ότι η περιουσία του κατά κόσμον Σον Κόρεϊ Κάρτερ, εκτείνεται πέρα από τις δραστηριότητές του στη μουσική βιομηχανία.

«Ακόμη και για ένα έτος χωρίς περιοδεία ή κυκλοφορία άλμπουμ, ο Jay-Z κερδίζει εκατομμύρια από τη σαμπάνια “Armand de Brignac” και το κονιάκ “D’Usse”», αναφέρει το Forbes.

«Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης hip-hop που στέφθηκε δισεκατομμυριούχος από το Forbes το 2019, χάρη σε μια εκτεταμένη και ποικιλόμορφη αυτοκρατορία», καταγράφοντας περιουσιακά στοιχεία από την αυτοκρατορία της εταιρείας ψυχαγωγίας και αθλητισμού Roc Nation, μέχρι τη συλλογή έργων Τέχνης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έργα του Ζαν Μισέλ Μπασκιά.

Ακόμη, όπως αναφέρει το Variety, τον περασμένο μήνα, ενώ συμμετείχε στα βραβεία Grammy έλυσε και μια πολύμηνη νομική διαμάχη με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποτών στο κόσμο σχετικά με το κονιάκ «D’Usse».

Η Barcardi απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο, το οποίο φέρεται να αξίζει περίπου 750 εκατ. δολάρια -γεγονός που αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την αύξηση της περιουσίας του από πέρυσι. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο ράπερ συνεχίζει να έχει «σημαντικό μερίδιο ιδιοκτησίας του».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Τζάκσον: Τα φερόμενα θύματά του ζητούν σφραγισμένα αρχεία που περιλαμβάνουν γυμνές φωτογραφίες του

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκαλύπτει πώς & πότε θα γίνει η επανεμφάνιση της

HerNews ka

Βρετανία: Ακόμη μία παράδοση σπάει ο βασιλιάς Κάρολος – Δεν θα πάει με τη χρυσή άμαξα στη στέψη του τον ερχόμενο Μάιο

HerNews ka