HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Το ευχαριστήριο μήνυμά του για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

Οι εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης στέλνει μέσα από το HerNews το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα.

«Θα ήθελα να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους, για τη μεγάλη προσέλευση και τη στήριξη στο πρόσωπό μου στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC) στο ξενοδοχείο London στη Γλυφάδα.

Μου δώσατε τη δύναμη που χρειάζομαι για να συνεχίσω τον αγώνα μας για τα δικαιώματα των πληρωμάτων των ιδιωτικών & επαγγελματικών θαλαμηγών! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλες τις νέες εξελίξεις της Ένωσης.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.»

Τέλος, ο Γιώργος Βάλλης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επίσημους προσκεκλημένους που έδωσαν το παρών στην ομιλία και στις εκλογές.

Τον κ. Γιάννη Βρούτση Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, οικονομολόγο, πολιτικό, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Τον κ. Χάρη Θεοχάρη βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργός  Τουρισμού και γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, και τον κ. Γιάννη Καλλιανό μετεωρολόγο και βουλευτή Β3 της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Τον κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο δημοσιογράφο και εκλεγμένο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον Β’  Πειραιά, την κ. Κατερίνα Μονογιού βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Φίλιππο Φορτωμά βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.

Γιώργος Βάλλης: Η δήλωση του για τις εκλογές της Προεδρίας της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

Instagram: @pupyc_

Facebook: PUPYC – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΗΓΩΝ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Γερασιμίδου: Η επόμενη μέρα από την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της – «Το σπίτι μας έμεινε μισό, έχουν καεί τα πάντα»

Her News b

Σχολεία: 14.000 κρούσματα από τα self test σε μαθητές & καθηγητές

Her News

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»

Her News b