HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Τη Μαριάννα Τουμασάτου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Κυριακής στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός που μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έκανε και μια αιχμηρή τοποθέτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα αποφεύγοντας όμως να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Όπως είπε, σκοπός της δεν είναι σε καμία περίπτωση να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την ουσία του θέματος που είναι τα αδικήματα για τα οποία δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ό,τι καθαρίζει τον τόπο, ό,τι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είναι για καλό»

«Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν έχω να το συζητήσω καν, παγερά αδιάφορο. Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή μας. Ό,τι καθαρίζει τον τόπο, ό,τι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είναι για καλό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που δεν έχουμε ακούσει το όνομά τους» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο, η Μαριάννα Τουμασάτου αρνήθηκε και πάλι να απαντήσει.

«Δε θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν πρέπει να ασχοληθούμε. Αυτά με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε είναι αυτά τα οποία δικάζονται. Τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή, δε θα αποσπάσω την προσοχή εγώ».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

HerNews ka

Ανδρομάχη: «Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους»

Her News b

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντύνομαι κάθε μέρα με ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου αρέσει να είμαι περίεργη»

HerNews ka