HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Αναφέρει τα “προσόντα” του πάνω από 15 φορές στο βιβλίο του «Spare»

Από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι δεν ντρέπεται καθόλου να μιλήσει για το “πριγκιπικό του πακέτο” καθώς αναφέρθηκε στα προσόντα του πάνω από 15 φορές στο bestseller βιβλίο του «Spare».

Ο Χάρι χρησιμοποιεί τη λέξη «πέος» οκτώ φορές στο αμφιλεγόμενο βιβλίο, αλλά χρησιμοποιεί επίσης πολλούς ευφημισμούς, ανέφερε το Fox News το Σάββατο.

Κάνει αναφορά στο πέος του 8 φορές με πολλές διαφορετικές λέξεις στην Αγγλική γλώσσα χρησιμοποιώντας επίσης την έκφραση «εκεί κάτω». Το “Spare” περιλαμβάνει επίσης μια λεπτομερή περιγραφή του αγώνα του πρίγκιπα Χάρι με το “κρυολόγημα του πέους” – ένα θέμα που περιέγραψε κατά την εμφάνισή του την Τρίτη στο “The Late Show with Stephen Colbert “.

Είπε ότι το πρόβλημα προέκυψε μετά τη συμμετοχή του σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Αρκτική με τέσσερις πρώην στρατιωτικούς που τραυματίστηκαν βαριά στον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Ο περίπατος των 200 μιλίων τον Μάρτιο του 2011 συγκέντρωσε 2 εκατομμύρια λίρες (2,38 εκατομμύρια δολάρια) για τη φιλανθρωπική ομάδα Walking with the Wounded.

«Αυτοί οι καταπληκτικοί βετεράνοι έκαναν μια βόλτα στον Βόρειο Πόλο, είχαν όλη την εκπαίδευση, εγώ δεν είχα καμία», είπε ο πρίγκιπας Χάρι στον Colbert. «Σκέφτηκα πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό; Είναι μόνο ο Βόρειος Πόλος, είναι μόνο μείον 35 βαθμούς».

Αποδεικνύεται ότι ήταν αρκετά κακό που το πέος του πρίγκιπα ταλαντευόταν μεταξύ “εξαιρετικά ευαίσθητου και οριακά τραυματισμένου” μετά την εκδρομή, όπως έγραψε ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ακόμη σχολιάσει επίσημα το “Spare”, το οποίο είναι γεμάτο με εκπληκτικές – και μερικές φορές προσωπικές – αποκαλύψεις για την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, του βασιλιά Κάρολου Γ’, του αδελφού του, του προφανούς διαδόχου πρίγκιπα Γουίλιαμ και της βασίλισσας του Κόνσορτ  Καμίλα .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ: Ποιο ήταν το απίστευτο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα 50α γενέθλιά της;

HerNews ka

Διεθνή: Pete Davidson και Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

HerNews ka

Κορονοϊός: H BioNTech ετοιμάζει εμβόλιο για την μετάλλαξη “Όμικρον”

Her News b