HerNews.gr
Διεθνή

Διεθνή: Pete Davidson και Emily Ratajkowski φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Ο 28χρονος και πρώην της Kim Kardashian, Pete Davidson και η Emily Ratajkowski φέρονται να βγαίνουν ραντεβού.

«Ο Pete και η Emily μιλούν εδώ και μερικούς μήνες», είπε μια πηγή στα ξένα μέσα τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι «είναι στα πολύ πρώτα στάδια, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον».

Η πηγή εξήγησε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων που τους το είχαν “στημένο”. «Ο Pete κάνει την Emily να γελάει και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», συνέχισε.

Το ζευγάρι αρχικά πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο αφού εθεάθησαν να «κρατιούνται χέρι χέρι» σε ραντεβού στο Μπρούκλιν το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή σε έναν λογαριασμό κουτσομπολιού στο Instagram.

Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει την single ζωή της μετά από τον χωρισμό της με τον Bear-McClard, και από ότι φαίνεται είναι έτοιμη για να ερωτευτεί ξανά.

Emily Ratajkowski-hernews

Εν τω μεταξύ, ο Pete Davidson  ο οποίος έχει ιστορικό να κερδίζει γυναίκες της A-List, κρατά χαμηλό προφίλ από τότε που χώρισε με την Kim Kardashian τον Αύγουστο.

Πριν από το αστέρι των «Kardashians», ο κωμικός αρραβωνιάστηκε  με την Ariana Grande . Οι δυο τους, ωστόσο, χώρισαν τον Οκτώβριο του 2018 μετά από μόλις πέντε μήνες μαζί.

Έχει επίσης βγει με μια σειρά από πολύ όμορφες γυναίκε; , όπως η Kate Beckinsale, η Kaia Gerber και η Phoebe Dynevor, μεταξύ άλλων σταρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: “Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι σημαντικό”

HerNewskl

Usher: Θα κάνει live act στο ημίχρονο του Super Bowl 2024 με τη βοήθεια της Kim Kardashian

HerNews ka

Ντακότα Τζόνσον: Έδινε συνέντευξη και… διεκόπη από σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka