HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει ότι εκείνη έπρεπε να φιλήσει τη Madonna στα VMA το 2003

Η Jennifer Lopez ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνη και όχι η Christina Aguilera, με τη Britney Spears που επρόκειτο να φιλήσουν τη Madonna κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards το 2003 σε μια νέα συνέντευξη στο E! News.

Αντ’ αυτού η Madonna φιλήθηκε με την Britney Spears και την Christina Aguilera πάνω στη σκηνή κοντά στο τέλος της εμβληματικής παράστασης των VMA , η οποία σόκαρε τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο εκείνη την εποχή.

«Γύριζα μια ταινία στον Καναδά και είχαμε συναντηθεί εγώ, η Madonna και η Britney για να το κάνουμε στο σπίτι της», είπε η Jennifer Lopez. «Και δεν μπορούσα να βγω από την ταινία… έτσι έβαλαν την Christina να το κάνει».

Η παράσταση του 2003, κατά την οποία η Britney Spears βγήκε από μια γαμήλια τούρτα ντυμένη σαν νύφη και τραγούδησε το “Like a Virgin”, απέτισε φόρο τιμής στην πράξη της Madonna το 1984, όπου έκανε το ίδιο.

Τόσο η Aguilera όσο και η Madonna ενώθηκαν αργότερα με την ποπ σταρ στη σκηνή.

Η Christina Aguilera είπε επίσης ότι φίλησε τη Madonna στη σκηνή, αλλά η στιγμή της κόπηκε μερικώς.

«Ήταν περίεργο», είπε η Aguilera αργότερα σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη. «Και ξέρετε γιατί το έκοψαν;  Για να πάρουν την αντίδραση του Justin Timberlake».

Τον περασμένο Ιούνιο, η Madonna και η Britney Spears δημιούργησαν ξανά το φιλί κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης της Καλιφόρνια με τον Sam Asghari. Η Spears φόρεσε ένα χαμηλό κόκκινο μίνι φόρεμα από τη Versace και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στη σελίδα της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

«Περίεργο που η @madonna είναι εξαιρετικά κοντή και ήμουν πιο κοντή από αυτήν… μικραίνουμε όσο μεγαλώνουμε. Γίνομαι κοντή σαν τη μαμά μου;  Φιλάω την μία και μοναδική Madonna. Δεν ήξερα ότι η Madonna έχει σχεδόν τόσα νούμερο ένα singles όσο οι Beatles. Μεγάλη μου τιμή που ήρθε στο γάμο μου» έγραψε η Britney στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεσαίωνας: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν τις αμβλώσεις – «Οπισθοδρόμηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Her News

Η ιστορία του Γκαζιαντέπ, του κατεστραμμένου από τον σεισμό αρχαίου κάστρου στην Τουρκία

HerNews ka

Σάρον Στόουν: H στιγμή που κλαίει σε βίντεο κλιπ

Her News b