HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Ανακοίνωσε την περιοδεία “Celebration” για την επέτειο των 40 χρόνων της μουσικής της καριέρας!

Η βασίλισσα της ποπ Madonna ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ξεκινήσει την περιοδεία της “Celebration” αργότερα φέτος προς τιμήν της 40ης επετείου της μουσικής της καριέρας.

Η παγκόσμια περιοδεία 35 πόλεων της Madonna, με τον special καλεσμένο Bob the Drag Queen, θα ξεκινήσει στη Βόρεια Αμερική στις 15 Ιουλίου στο Rogers Arena στο Βανκούβερ, με στάσεις στο United Center του Σικάγο, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο Miami-Dade Arena του Μαϊάμι, στο Λος Angeles’  Arena και πολλά άλλα.

Θα φτάσει στην Ευρώπη στις 14 Οκτωβρίου πριν ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου.

Η πλήρης λίστα με τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της Madonna.

Η Madonna πρόκειται να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από το ομώνυμο ντεμπούτο της το 1983 μέσω του άλμπουμ της το 2019, “Madame X”.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν» είπε πρόσφατα σε μια δήλωση της  βασίλισσα της ποπ.

Ο μεγάλος κατάλογος της Madonna περιλαμβάνει παγκόσμιες επιτυχίες όπως το “Like a Virgin” του 1984, το “Material Girl” του 1985, το “Like a Prayer” του 1989, το “Vogue” του 1990, το “Music” του 2000 και το “Hung Up” του 2005.

Η είδηση ​​ότι η θρυλική perfomer επιστρέφει στη σκηνή έρχεται ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη νέας συνεργασίας με τη Warner Music Group, η οποία δήλωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετά έργα τα επόμενα χρόνια που θα «επανεξετάσουν την πρωτοποριακή μουσική που την έκανε διεθνές είδωλο».

Η Madonna έκανε την τελευταία περιοδεία από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020 για να υποστηρίξει το «Madame X». Το “Sticky & Sweet Tour” της, το οποίο διεξήχθη από τον Αύγουστο του 2008 έως τον Σεπτέμβριο του 2009, παραμένει η περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις που έγιναν ποτέ από γυναίκα καλλιτέχνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυστραλία: Συγκλονίζει το βίντεο από την διάσωση της 4χρονης Κλίο Σμιθ – «Θα σε πάμε να δεις τη μαμά και τον μπαμπά σου»

Her News

Chiara Ferragni: Πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ για παραπλανητικό ισχυρισμό φιλανθρωπίας

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Viral εικόνες της με τον πρίγκιπα Λούις είναι υποψήφιες για φωτογραφία της χρονιάς

HerNews ka