HerNews.gr
Διεθνή

Οι Maneskin «παντρεύτηκαν» μεταξύ τους: Ντύθηκαν στα λευκά, φιλήθηκαν και ορκίστηκαν αιώνια πίστη

Το συγκρότημα που κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision πριν από δυο χρόνια και έκτοτε έχει γνωρίσει διεθνή δόξα, παρουσίασε την νέα του δουλειά σε ένα αποκλειστικό event, με την σφραγίδα του Spotify.

«Το Spotify έχει την τιμή να ανακοινώσει πως οι Maneskin θα παντρευτούν σε ένα Rush» έγραψαν, «προσκαλώντας» όλους τους θαυμαστές στον «μουσικό γάμο της χρονιάς».

Είχε προηγηθεί ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο προφίλ του συγκροτήματος τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο ο Τόμας, μέλος του γκρουπ, έπαιζε με την ηλεκτρική του κιθάρα ένα γαμήλιο εμβατήριο σε μια ταράτσα με φόντο τη Ρώμη, προκαλώντας εικασίες σχετικά με το τι επρόκειτο να κάνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify (@spotify)

Ο «γάμος» πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, όπου και βρέθηκε το τζετ σετ της μουσικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων influencers, παραγωγών, ράπερ και Djs.

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους οι: Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Manuel Agnelli, Cathy La Torre, Fletcher Donohue, Paulo Dybala, Lorenzo Pellegrini, Oriana Sabatini, Fedez, Sabrina Impacciatore, Sylvia De Fanti, Benedetta Porcaroli, Shablo, Floria Sigismondi, Jason Rothman.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μικρό μυστήριο: ο πρώην διευθυντής της Gucci Alessandro Michele παρουσίασε το συγκρότημα, αλλά για πάνω από δέκα λεπτά η σκηνή παρέμεινε άδεια, το συγκρότημα δεν εμφανίστηκε και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η θριαμβευτική είσοδος και η αναμενόμενη στιγμή: τελέστηκε ο «γάμος», στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα. Η αίθουσα είχε ντυθεί κατάλληλα, με μεγάλα μανουάλια και κόκκινα λουλούδια, ενώ σε κάθε καρέκλα που περίμενε τους καλεσμένους υπήρχε ένα φυλλάδιο που απεικόνιζε το νέο άλμπουμ των Maneskin.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο πρίγκιπας Χάρι θα υποστεί τις συνέπειες – Η «εκδίκηση» του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp για 6 ώρες

Her News

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες της την κατηγορούν ότι τις πίεσε να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου

HerNews ka