HerNews.gr
Αφιερώματα

«Vintage stories»: Άγνωστες ιστορίες για τη Τζένη Καρέζη

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τη θρυλική Ελληνίδα ηθοποιό Τζένη Καρέζη μέσα από αφηγήσεις δικών της ανθρώπων.

«Ήταν μία αγριόγατα, δεν μπορούσες να την κάνεις καλά εάν δεν ήθελε η ίδια» αποκαλύπτει ο γιος της Κωνσταντίνος Καζάκος. Την χαρακτηρίζει «ευέξαπτη» αλλά και «ντόμπρα».

«Πήγαινε πολύ γρήγορα από το 0 στο 100 αλλά είχε πάντα λόγο που το έκανε» συμπληρώνει. Μάλιστα, σημειώνει πως ήταν και εξαιρετική μαγείρισσα κάτι που είχε αποκομίσει από τη μητέρα της.

«Ήταν παθιασμένη με το τάβλι, της άρεσε πάρα πολύ. Με τον πατέρα μου γνωρίστηκαν παίζοντας τάβλι κάτω από ένα δέντρο» αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Τη θυμάμαι σαν ένα πλάσμα με φλογερή και αδηφάγα ψυχή» λέει χαρακτηριστικά η Όλια Λαζαρίδου, η οποία τη γνώρισε στην παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ».

«Τα έκανε όλα πολύ. Μιλούσε πολύ, γελούσε πολύ, έπινε πολύ. Είχε ένα πάθος ζωής για όλα, που νομίζω αυτό ήταν που την πήρε τόσο γρήγορα» καταλήγει η ίδια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θυμάται πως όταν η Καρέζη συμπαθούσε και εκτιμούσε κάποιον ήταν φιλική και ενθαρρυντική.

«Καθυστέρησα στην πρόβα και όταν έφτασα κλαμένος έτοιμος να ζητήσω συγνώμη, εκείνη με αγκάλιασε ρωτώντας με εάν είμαι καλά και εάν έφαγα» περιγράφει και δηλώνει πως είναι ακόμη στην καρδιά του και τον συμβουλεύει.

Tζένη Καρέζη: Σαν σήμερα γεννήθηκε μια από τις πιο εμβληματικές κυρίες του Ελληνικού κινηματογράφου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: 10 πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

Her News

Μεγάλο Σάββατο: Η “Πρώτη Ανάσταση” & τα έθιμα που γιορτάζουμε

HerNews ka

Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου: Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

HerNews ka