HerNews.gr
Αφιερώματα

Πάρις Χίλτον: 10 πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

Η Πάρις Χίλτον, κλείνει τα 43 και καθώς «ψαχούλευα» για ένα αφιέρωμα, έμαθα πράγματα για εκείνη που δεν τα πίστευα! Η Πάρις Χίλτον, γνωστή για την εμφάνιση της στα reality shows, την καριέρα της στο μόντελινγκ και τον κόσμο της διασκέδασης, είναι μια προσωπικότητα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού για δεκαετίες.

Παρά τη δημόσια προβολή της, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη ζωή της που παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα ασυνήθιστα γεγονότα:

1. Πτυχίο από το Χάρβαρντ!

Παρότι πολλοί γνωρίζουν την Πάρις ως διάσημη κληρονόμο και κοινωνική προσωπικότητα, λίγοι γνωρίζουν ότι κατέχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Χαρβάρδας.

2. Επιχειρηματίας στην τεχνολογία:

Εκτός από τη δραστηριότητά της στο χώρο της διασκέδασης, η Πάρις είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας στον κλάδο της τεχνολογίας, με τη δημιουργία της δικής της εταιρείας παραγωγής προϊόντων ηλεκτρονικής κατανάλωσης.

3. Συγγραφέας Bestseller:

Η Πάρις έχει συγγράψει δύο αυτοβιογραφίες που έχουν γίνει bestseller, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

4. Καριέρα ως DJ:

Εκτός από την καριέρα της ως τηλεπερσόνα και μοντέλο, η Πάρις έχει γίνει και διάσημη DJ, παίζοντας σε clubs και events σε όλο τον κόσμο.

5. Φιλάνθρωπος Δράση:

Μπορεί να μην είναι γνωστό, αλλά η Πάρις είναι ενεργά αφοσιωμένη σε φιλανθρωπικές δράσεις, στηρίζοντας πολλές οργανώσεις και κοινωνικά προγράμματα.

Paris Hilton

6. Εμπνευσμένη Καλλιτεχνική Έκφραση:

Η Πάρις είναι επίσης γνωστή για το έργο της ως ζωγράφος και σχεδιάστρια, με έργα της να βρίσκονται σε διάφορες συλλογές τέχνης.

7. Πρωταγωνίστρια σε videoclip:

Πριν γίνει γνωστή ως προσωπικότητα τηλεόρασης, η Πάρις εμφανίστηκε σε αρκετά μουσικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των “Stars Are Blind” και “Nothing in This World”.

8. Αγαπάει τα σπορ:

Παρόλο που σπάνια αναφέρεται, η Πάρις είναι μια λάτρης του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου. Είναι φανατική οπαδός της ομάδας της Μπαρτσελόνα και συχνά παρακολουθεί αγώνες της.

9. Είχε μπει φυλακή:

Το 2007, η Πάρις έζησε μια περίοδο κράτησης σε φυλακή για παράβαση κανόνων κυκλοφορίας. Αυτή η εμπειρία επηρέασε την προσωπικότητά της και την οδήγησε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε φιλανθρωπικές δράσεις και να αγωνιστεί για τη μεταρρύθμιση του συστήματος φυλάκισης.

10. Στήριξη στην LGBTQ+ Κοινότητα:

Η Πάρις έχει εκφράσει ανοικτά την υποστήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα και έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και προγράμματα υπέρ των δικαιωμάτων των LGBTQ+ ατόμων.

Με αυτά τα ασυνήθιστα γεγονότα, γίνεται πιο εμφανές ότι είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό πρόσωπο της δημόσιας ζωής. Η ζωή και η καριέρα της είναι γεμάτη πολυδιάστατες εμπειρίες και επιδιώξεις, που την καθιστούν ένα ενδιαφέρον και επιρρεπές σε συζήτηση πρόσωπο.

Πάμελα Άντερσον: Φοράει και πάλι μακιγιάζ μετά από μήνες για να προωθήσει καλλυντικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

20 χρόνια χωρίς τη Μαλβίνα, 20 ατάκες της που μας «στιγμάτισαν» – Ντόμπρα, χωρίς ταμπού και δηθενιές

Her News

Women’s Day: Τα quotes επιτυχημένων γυναικών

Her News b

Κωστής Παλαμάς: Το πρωτοπόρο έργο & η κηδεία που έμεινε στην ιστορία του σπουδαίου ποιητή που σαν σήμερα «έφυγε» από τη ζωή

HerNews ka