HerNews.gr
Αφιερώματα

Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου: Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

Η 1η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου και η Φίνος Φιλμ ετοίμασε ένα άκρως χιουμοριστικό και αφιερωματικό βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες.

Η Φίνος Φίλμ είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα αφιερωματικά βίντεο που αναρτά στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, έτσι και τώρα ανήρτησε ένα βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

«Μερικές φορές ένα μικρό κομπλιμέντο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Για αυτό σήμερα τα μοιράζουμε απλόχερα.

Βλέπουμε σκηνές με… κομπλιμάν από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Κατήφορος», «Εκείνος και Εκείνη», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Εραστές του Ονείρου» και «Γοργόνες και Μάγκες».

Το κομπλιμέντο είναι ένας μικρός θησαυρός που μπορεί να φωτίσει τη μέρα και να ανανεώσει το πνεύμα. Όταν κάποιος μας παρατηρεί με προσοχή και μας εκφράζει θετικά συναισθήματα για την προσωπικότητά μας, αυτό δείχνει όχι μόνο την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία μας, αλλά και την εκτίμηση για το πρόσωπό μας.Ένα κομπλιμέντο μπορεί να αναδείξει τις θετικές πτυχές του χαρακτήρα μας και να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει έναν κύκλο θετικής ενέργειας, καθώς η αμοιβαία ανταλλαγή κομπλιμέντων μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις και τον δεσμό μεταξύ ανθρώπων.

Έτσι, ας μην φοβόμαστε να εκφράζουμε τις θετικές σκέψεις μας για τους άλλους και να μοιραζόμαστε κομπλιμέντα, καθώς αυτά μπορούν να κάνουν θαύματα για την ανθρώπινη συνδεσιμότητα και ευτυχία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των δώρων κάτω από το δέντρο: Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι αγάπης και προσμονής

HerNews ka

Μελίνα Μερκούρη: “Όταν έρθουν τα Μάρμαρα πίσω στην Αθήνα, εγώ θα ξαναγεννηθώ..”

Her News

Οι μεγάλες προσωπικότητες που «έφυγαν» απο τη ζωή το 2022

Her News