HerNews.gr
Ελλάδα

Κινηματογραφική καταδίωξη από Ζωγράφου μέχρι Λυκαβηττό: Συνελήφθη ένας 18χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ύστερα από σήμα που δόθηκε στους αστυνομικούς που περιπολούσαν, ότι δύο άτομα αποπειράθηκαν να κλέψουν καταλύτες αυτοκινήτων, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Την καταγγελία στην Άμεση Δράση έκανε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος εντόπισε, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, τα δύο άτομα να επιχειρούν να αφαιρέσουν καταλύτη από ένα αυτοκίνητο.

Άμεσα μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης καταδίωξαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο, ύποπτα άτομα.

Ο οδηγός, κινούμενος επί της οδού Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και η καταδίωξη έφτασε μέχρι την περιοχή του Λυκαβηττού.

Το λευκό όχημα με τους δύο άνδρες πέρασε και μπροστά από την ΓΑΔΑ, στον δρόμο για τον Λυκαβηττό, όπου σταμάτησε αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην συμβολή των οδών Δεινοκράτους και Ξενοκράτους.

Αμέσως μετά οι δύο επιβάτες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγή ενός ατόμου, ενώ στο αυτοκίνητο εντόπισαν ένα κλεμμένο καταλύτη.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Υποχωρεί ο καύσωνας – Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ

Her News b

Διέκοψε τη συναυλία της στη Ρόδο η Ελένη Βιτάλη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Her News

Μαρία Σάκκαρη: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της – «Ντροπιάζω όλους τους Έλληνες»

HerNews ka