HerNews.gr
Διεθνή

Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος «τη φλέρταρε»

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει “ασυνήθιστη” ερωτική ζωή για έναν μονάρχη, αφού έχει γίνει αμέτρητα πρωτοσέλιδα στα ταμπλόιντ. Πρώτα για τα πήγαινε-έλα του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας, μετά για την ιστορία αγάπης του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και τώρα προέκυψε η τελευταία με την… Τζένιφερ Τίλι.

Στην πραγματικότητα, η ιστορία μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα, που παντρεύτηκαν το 2005, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου για διάφορους λόγους τα τελευταία χρόνια και τώρα μπορεί να αντιμετωπίσει το τελευταίο κεφάλαιο καθώς η ηθοποιός των Bullets over Broadway ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να τη φλερτάρει. πριν από 20 χρόνια.Η μεγάλη ατυχία της «Νύφης του Τσάκι» | GazzettaΗ 65χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είχε μια συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν ήταν ακόμη Πρίγκιπας της Ουαλίας, για την οποία ο μονάρχης ενδιαφερόταν πολύ για το πρόσωπό της, συγκρίνοντάς τη μάλιστα με μια άλλη διάσημη προσωπικότητα όπως η Μπάρμπρα. Στρέιζαντ, όπως ισχυρίζεται.

Τότε ήταν που φλέρταρε την Καμίλα , την οποία παντρεύτηκε το 2005.

Στην προαναφερθείσα συνέντευξη, η Τζένιφερ Τίλι σχολίασε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης μιλούσαν για τον κινηματογράφο με τον Κάρολο ο οποίος της παραδέχτηκε ότι, λόγω του προγράμματός του, δεν είδε όλες τις παραγωγές που θα ήθελε.Η ηθοποιός είπε, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Watch What Happens Live με τον Άντι Κοέν, ότι οι δυο τους πέρασαν έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό χρόνο όπου ένιωθε ότι ο μονάρχης ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη, διαβεβαιώνοντας ότι μπορούσε να το πει γιατί «ξέρεις πότε σε κάποιον αρέσεις».

«Τον έκανα να γελάσει γιατί του είπα ότι ήμουν σαν την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για εκείνον. Ξέρεις πότε σε κάποιον αρέσεις», είπε η Τίλι. «Μου είπε ότι λυπόταν, ότι δεν είχε δει καμία από τις ταινίες μου επειδή ήταν πολύ απασχολημένος».

«Του άρεσα, το ένιωθε, ποιος ξέρει… ίσως να ήμουν η επόμενη Καμίλα».

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στη δημοσιότητα

Ο 75χρονος βρισκόταν απομονωμένος για σχεδόν δύο μήνες τώρα, καθώς έδωσε μάχη με μια άγνωστη μορφή καρκίνου, που ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση προστάτη στην Κλινική του Λονδίνου.

Αλλά μετά από μια σύντομη εμφάνιση για να παρευρεθεί στις τελετές του Πάσχα τον Μάρτιο, έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά του που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά το θάνατο της μητέρας του.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν ότι ο μονάρχης θα αναλάβει περισσότερες δεσμεύσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Όλα τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου: Καρκίνος, άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση & «δαχτυλάκια λουκάνικου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Δεσμεύτηκε να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες

Her News

Δράμα στην οικογένεια της Miley Cyrus: Η αδερφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της μητέρας της

HerNews ka

Cara Delevingne: Ανησυχία για την υγεία της – Ξυπόλητη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Her News b