HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: «Οι παπαράτσι μου έχουν καταστρέψει τα περιστασιακά ραντεβού μου»

Αν και η Emily Ratajkowski απολαμβάνει περιστασιακά ραντεβού σαν ελεύθερη πλέον γυναίκα, νιώθει ότι οι παπαράτσι της έχουν κάνει την εμπειρία αρκετά δύσκολη.

Από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Sebastian Bear-McClard το περασμένο φθινόπωρο, η Emily Ratajkowski φωτογραφήθηκε σε ραντεβού με τον Pete Davidson ,  τον DJ Orazio Rispo ,  τον Jack Greer και τον Eric André , κάτι που πιστεύει ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη φυσική διαδικασία να τους γνωρίσει.

«Προσπαθούσα να βγαίνω άνετα ραντεβού και να μην είμαι δεμένη με χειροπέδες, και ήταν δύσκολο να το κάνω και να προσέχω τους ανθρώπους που βλέπω», εξήγησε η 31χρονη κατά τη διάρκεια του τελευταίου podcast επεισοδίου της “High Low”.

«Όποτε βγαίνω σε κάποιο ραντεβού, όλοι το ξέρουν», συνέχισε. «Έτσι τα άλλα παιδιά με τα οποία βγαίνω το βλέπουν και ήταν κάπως δύσκολο γιατί φυσικά λένε «Δεν μίλησα μαζί της χθες το βράδυ» και μετά υπάρχουν φωτογραφίες μου έξω για δείπνο με κάποιον άλλο. Είναι χάλια».

Η Emily Ratajkowski παραδέχτηκε ότι επίσης δεν θέλει απαραίτητα να ξέρει πότε οι άντρες που βγαίνει βγαίνουν με άλλους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, η Ratajkowski είπε ότι η εμπειρία ήταν δύσκολη στην πλοήγηση, προσθέτοντας ότι της προκαλεί τόσο πολύ άγχος, που συχνά καταλήγει να νιώθει ντροπή και να ζητά συγγνώμη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είπε ότι τα ειδύλλια έχουν διακοπεί ή έχουν σταματήσει εντελώς επειδή βγήκαν “στη φόρα” πολύ γρήγορα και η πίεση όλων έγινε τόσο έντονη.

Η Emily Ratajkowski,  η οποία έχει έναν γιο τον Sylvester, σχεδόν 2 ετών, με τον Bear-McClard, είπε πρόσφατα στους ακροατές της στο podcast ότι αισθάνεται ότι  προσελκύει τους χειρότερους άντρες  και ότι είναι δύσκολο να βρεις συντρόφους που μπορούν να χειριστούν δυνατές γυναίκες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στην Τουρκία: Πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, διασώστες και τον Λέκκα στέλνει η Ελλάδα με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη

HerNews ka

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ: Δικαίωση για τον σταρ του Χόλυγουντ

Her News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο νόμισμα, στον εθνικό ύμνο και στα γραμματόσημα της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον θάνατο της

HerNewskl