HerNews.gr
Διεθνή

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ: Δικαίωση για τον σταρ του Χόλυγουντ

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, δημοσίευσε κείμενο με δυσφημιστικά σχόλια.

Οι επτά ένορκοι στο δικαστήριο της Βιρτζίνια έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018 στη Washington Post, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν η Άμπερ Χερντ το έκανε με «δόλο και κακία», οι ένορκοι βρήκαν ότι ενήργησε με «πραγματική κακία».

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Τζόνι Ντεπ

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», δήλωσε ανακουφισμένος ο Τζόνι Ντεπ σε ανάρτησή του στο Instagram ύστερα από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

«Συντετριμμένη», δήλωσε από την πλευρά της η Άμπερ Χερντ, υποστηρίζοντας ότι «το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων» δεν ήταν αρκετό απέναντι στην πολύ μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου της.

Εκατέρωθεν μηνύσεις

Η πολύκροτη δίκη σημαδεύτηκε από την αμοιβαία εκτόξευση κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία και έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Η ζωή της Αμπερ Χερντ «έχει γίνει κόλαση» από την έναρξη της δίκης, δήλωσε η συνήγορός της Ιλέιν Μπρέντχοφτ κατά την τελευταία ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του δικαστηρίου του Φέρφαξ, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η συνήγορός της ζήτησε από τους ενόρκους – πέντε άνδρες και δύο γυναίκες – να απορρίψουν τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ «για να της επιτρέψουν να συνεχίσει τη ζωή της και να μεγαλώσει το παιδί της».

Ο σταρ της κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μήνυσε για δυσφήμηση την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε αναφερθεί σε άρθρο γνώμης στην Washington Post το 2018 σε ένα «δημόσιο πρόσωπο που ενσαρκώνει την συζυγική βία», χωρίς να κατονομάσει τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ απαιτούσε αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, με το επιχείρημα ότι το άρθρο κατέστρεψε την καριέρα και την υπόληψή του.

Η Άμπερ Χερντ πέρασε την αντεπίθεση και απαίτησε διπλάσιο ποσό αποζημίωσης, υποστηρίζοντας ότι αυτή η «άχρηστη μήνυση» παρατείνει «τις εναντίον της καταχρήσεις και την παρενόχληση στις οποίες την έχει υποβάλει ο Τζόνι Ντεπ».

Διαβάστε τη συνέχεια στη vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Κλάρα Κία: Στον ψυχολόγο η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ – Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα

Her News

Selena Gomez: Ξεσπά σε κλάματα λόγω επιδείνωσης του λύκου- «Το πρωί που ξυπνάω αρχίζω αμέσως να κλαίω»

HerNews ka

Ο δυσκολότερος χειμώνας της Ευρώπης: Ποια μέτρα θα ανακοινώσει η Κομισιόν

Her News