HerNews.gr
Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αθώος o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη μητέρα του – Τι αναφέρει ο πατέρας της Καρολάιν

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να σπάσει τα ισόβια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος με κάθε τρόπο θέλει να κερδίσει χρόνο.

Μέχρι στιγμής παραμένει ο ίδιος συνήγορος του εαυτού του, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει προσλάβει κάποιο δικηγόρο εικάζεται πως οφείλεται στην επιθυμία του να πάρει αναβολές για την επικείμενη δίκη του σε δεύτερο βαθμό ώστε να μπορέσει να πείσει τους δικαστές για τη μετέπειτα καλή συμπεριφορά του. 

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του ισοβίτη πιλότου στο Εφετείο έχει προσδιοριστεί για τις 20 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος, με μια αιφνιδιαστική κίνησή του, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε απολύσει το δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους αυτής του της απόφασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναγνωστόπουλος έχει εστιάσει την προσοχή του στο άρθρο 84 που αφορά συγκεκριμένα στο ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ελαφρυντικό αυτό αναγνωρίστηκε και στους κρατούμενους των φυλακών μετά την αναθεώρηση του 2019.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος θέλει να πετύχει αναβολή του Εφετείου προκειμένου να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, ώστε να «χτίσει» την εικόνα του καλού και εργατικού παιδιού. Οι δικηγόροι των γονιών της αδικοχαμένης Καρολάιν έχουν καταλάβει το σχέδιο του Αναγνωστόπουλου και για το λόγο αυτό φέρεται να έχουν ήδη καταθέσει αίτημα για επίσπευση της δίκης σε δεύτερο βαθμό.

«Το αγόρι μου είναι αθώο»

«Ένας παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση της Γεωργίας, της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητά του.Τα λόγια της προς εμένα τη μοναδική φορά που της μίλησα ήταν “το αγόρι μου είναι αθώο θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια”», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ακρίβεια: «Χρυσή» η χωριάτικη σαλάτα – Μέχρι & 26 ευρώ στα νησιά

HerNews ka

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Το ποσό της επιδότησης

Her News

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες

Her News b