HerNews.gr
Διεθνή

Huda Kattan: Πρωταγωνιστεί στο τεύχος Φεβρουαρίου 2023 της Vogue Arabia που γιορτάζει τον σουρεαλισμό

Στο εξώφυλλο της Vogue Arabia τον Φεβρουάριο του 2023 πρωταγωνιστεί η Huda Kattan , η μάρκα της οποίας, Huda Beauty, κλείνει φέτος μια δεκαετία ζωής. 

Η Huda Kattan αιχμαλωτίζεται σε μια μαγική στιγμή για το τελευταίο  τεύχος που γιορτάζει τον σουρεαλισμό – μια λέξη που χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά συχνά, παρόλο που είναι λίγο παρεξηγημένη.

Αλλά σε αυτό το βασίλειο της φαντασίας, όπου τα όνειρα συγχωνεύονται με στοιχεία avant-garde, έρχονται μερικές από τις πιο όμορφες δημιουργίες.

Huda kattan, vogue arabia, Φεβρουάριος 2023

Ποζάροντας για τον φωτογράφο Pierfrancesco Artini, η Kattan μεταμορφώνεται σε γοργόνα για το εξώφυλλό της Vogue Arabia τον Φεβρουάριο και αγγίζει το θέμα των μεταβάσεων και της ανάπτυξης σε μια ειδική συνέντευξη με τον αρχισυντάκτη Manuel Arnaut.

«Σε πολλούς από εμάς δίνεται η ιδέα για το ποιοι είμαστε, τα όριά μας, το ταβάνι μας και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Η ιδέα της μεταμόρφωσης για να γίνεις μια μαγική εκδοχή του εαυτού σου είναι τόσο λυτρωτική», λέει η Huda Kattan.

 «Όταν σκέφτομαι πόσο μακριά έχουμε φτάσει και τι έχουμε χτίσει…» σταματά για να σκεφτεί. «Και να είμαι και στο εξώφυλλο της Vogue . Εγώ, ένα μικρό καφέ κορίτσι που προέρχεται από τη μέση της λευκής Αμερικής. Θεέ μου! αυτή είναι μια στιγμή!».

Καθώς η συζήτηση συνεχίζεται, η Huda επισημαίνει επίσης τις προκλήσεις που έρχονται με την παγκόσμια φήμη και την αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων, από την αντιμετώπιση των τρολ μέχρι την προστασία της κόρης της Νουρ από τους νταήδες.

«Συνειδητοποίησα ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι ειλικρινής μαζί της για τα πάντα, καθώς αυτό είναι μέρος της ζωής», σκέφτεται η επιχειρηματίας.

«Και καταλαβαίνει, καθώς υπάρχουν και οφέλη. Μερικές φορές έχει περισσότερες ευκαιρίες. και μερικοί από τους [συμμαθητές] της, ειδικά έφηβοι, ενθουσιάζονται όταν εμφανίζομαι στο σχολείο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φρανσουά Ολάντ: Ντύθηκε πρώτη φορά γαμπρός στα 67 του χρόνια – Παντρεύτηκε την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ

Her News

Jay-Z: Ο μοναδικός ράπερ στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes» του 2023 – Στα πόσα δις ανέρχεται η περιουσία του;

Her News b

Jennifer Lopez: Έφτυσε χρησιμοποιημένη τσίχλα σε χέρι βοηθού της – «Είναι αηδιαστική»

HerNews ka