HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού: “Παίρνω την απόφαση βασιζόμενη στο ένστικτό μου”

Τη συνεργασία της με τον Alpha ανανέωσε η Ναταλία Γερμανού, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Όταν πλησιάζει ένα συμβόλαιο προς το τέλος του, γίνονται κάποιες προτάσεις πάντα. Απλώς εγώ δεν τις λέω ποτέ, δεν τις δημοσιοποιώ. Τα ζυγίζω τα πράγματα όταν φτάνει η ώρα και συνήθως παίρνω την απόφαση βασιζόμενη στο ένστικτό μου» δηλώνει η Ναταλία Γερμανού για τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τον Alpha.

Σε ερώτηση για το παρελθόν και την τωρινή συνεργασία της με τον Alpha, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και είναι και αυτό που έγραψα, έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση από τότε. Ειδικά την πρώτη χρονιά που ξεκινήσαμε το “Μες στην καλής χαρά!” ήταν μια τελείως ανέμελη – διαφορετική τηλεόραση».

Ναταλία Γερμανού: «Αγαπώ την εκπομπή και δεν θέλω να γίνουν αλλαγές»

Θα υπάρξουν αλλαγές από τη νέα σεζόν στο «Καλύτερα δε γίνεται»;

«Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω καμία αλλαγή. Αγαπώ αυτή την εκπομπή, που σημαίνει ότι αγαπώ και την ομάδα της και πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Προσωπικά θα ήθελα να μην αλλάξει τίποτα», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει κάνει συζητήσεις για το «Secret Song», ωστόσο είναι κάτι που δεν θα βγει στον αέρα άμεσα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: «Δεν νομίζω να μπορεί να μπει άνδρας στο ”Shopping star”»

Her News b

Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Αν υπήρχε συγγνώμη, δεν θα έφτανα στα δικαστήρια»

Her News

Δημήτρης Γιαννέτος: «Όταν μετακόμισα στην Αμερική δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά- Ήταν δύσκολο γιατί χάνεις ακόμα και το χιούμορ σου»

HerNews ka