HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: «Δεν νομίζω να μπορεί να μπει άνδρας στο ”Shopping star”»

Ο Άγγελος Μπράτης παρουσίασε την καινούργια του κολεξιόν και πλήθος επωνύμων παρευρέθηκαν και μίλησαν στις κάμερες.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την ολοκλήρωση του «Shopping star», αλλά και για τον λόγο που επέλεξε να αναθεωρήσει τη ζωή της.

Βίκυ Καγιά

«Θα απέχω τηλεοπτικά γιατί είναι μια ανάγκη που έχει να κάνει με μένα για να βρω τον εαυτό μου. Το ”βόλεμα” δε μου πάει, προτιμώ να προκαλώ τον εαυτό μου για νέα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω να αναθεωρείς τα πράγματα στη ζωή σου. Μέσα σε όλο αυτό, ξέχασα να με προσέξω μεταξύ δουλειάς και παιδιών» .

Για τον Γιώργο Καράβα σχολίασε: «Αξίζει στον Γιώργο Καράβα να κάνει κάτι στη τηλεόραση είναι φρέσκος, νέος έχει πάθος, είναι χαρούμενος με χιούμορ. Δεν νομίζω να μπορεί να μπει άνδρας στο ”Shopping star”. Η ”κολόνια Καγιά – Μπράτης” κρατάει χρόνια. Για το ”Shopping star” δεν θα διαλέξω κανένα είναι δουλειά του καναλιού. Το κανάλι θα δει ποιος μπορεί να συνεχίσει το ”Shopping star” με ωραίο, άλλο τρόπο».

Kαι συμπλήρωσε: «Τα έχετε φάει τα μοντέλα, ποιος λέει ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει το Shopping star» ένα μοντέλο; Ωραία, δεν είναι άσχημα τα ονόματα που ακούγονται για το ”Shopping star”. Ο επόμενος  ή η επόμενη που θα έρθει στο ”Shopping star” θα το κάνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μη μου ζητάτε να δείξω το επόμενο πρόσωπο, είναι άδικο. Θα είμαι εκεί ό,τι χρειαστεί, όποιος χρειαστεί, σε οποιονδήποτε παρουσιαστή. Η συμβουλή μου είναι ψυχραιμία, γιατί είναι πολλές οι παίχτριες, πολλές οι ώρες».

«Δεν είναι σωστό να πω πόσες τηλεοπτικές προτάσεις έχω δεχθεί αυτό τον καιρό. Σημασία έχει να βρεθεί κάτι το οποίο μου ταιριάζει και αν δεν βρεθεί κάτι θα είμαι με τα παιδάκια μου στο σπίτι μου», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

H Χρυσιάννα Σοπράνο δήλωσε: «Λατρεύω το «Shopping star» τo παρακολουθώ, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά. Για το αν έκανα δοκιμαστικό θα ρωτήσετε το Star. Μου αρέσει η τηλεόραση είχα συνεργαστεί στο παρελθόν με εκπομπές, θα δείξει.

Περικλής Κονδυλάτος: «Οι περισσότερες τραγουδίστριες είναι κακοντυμένες»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε αρχικά για τον Άγγελο Μπράτη: «Ο Άγγελος Μπράτης όταν τον γνώρισα μου θύμιζε τον λόρδο Βύρωνα.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων επεσήμανε ότι η ελληνική αγορά έχει ανάγκη από ποιοτικές δουλείες κι όχι τα μπουζούκια και τα μπουζουκοφορέματα.

«Δεν είναι άσχημα τα μπουζούκια, μου αρέσουν όμως πρέπει να υπάρχει μέτρο και στην Ελλάδα το έχουμε χάσει. Έρχονται τραγουδίστριες από τα μπουζούκια να αγοράσουν φορέματα από τους Έλληνες σχεδιαστές. Εμείς έχουμε πιο πολύ ”έντεχνες” γυναίκες που έχουν κάνει πορεία και καριέρα. Με μια γυναίκα που λέει ”στην πίστα τα βγάζω όλα, σε ό,τι ηλικία να είμαι και χορεύω γυμνή” δεν έχουμε έχθρα, απλά απέχουμε αισθητικά», σημείωσε.

Αναφορικά με τα κοσμήματα που φτιάχνει είπε: «Τα κοσμήματα μου δεν μπορώ ούτε εγώ να τα πληρώσω για να τα έχω. Δεν έχω κάτι με τα μπουζούκια υπάρχουν άνθρωποι καταπληκτικοί όπως η Άντζελα Δημητρίου που έχει έρθει στο ατελιέ και την έχουμε ντύσει. Η νέα κατάσταση είναι ”βγάζουμε ένα σκυλοτράγουδο με r&b και γδυνόμαστε”, είναι σαν να είμαστε στο Λος Άντζελες. Οι περισσότερες τραγουδίστριες είναι κακοντυμένες. Μια τραγουδίστρια που ξεχωρίζει και φόρεσε πρώτη κοσμήματα μου είναι η Τάμτα».

Στο αν έχει δεχθεί ή όχι τηλεοπτικές προτάσεις απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση προφανώς οι άνθρωποι δεν θεωρούν ότι μπορώ να προσφέρω κάτι. Η τηλεόραση είναι δύσκολος χώρος με λίγα λεφτά.

Αν μου γινόταν πρόταση με καλά λεφτά, θα έκανα τηλεόραση. O Λάκης Γαβαλάς είναι πάνω από αυτό που χρειάζεται η τηλεόραση, του αξίζει το ”Shopping star”.

Aπό τα ονόματα που ακούγονται, κάποιες μου αρέσουν και άλλες δεν είναι στην μόδα. Aκόμα και το άτομο που είπατε τελευταίο (Γιώργος Καράβας) είναι μοντέλο, τι σχέση έχει με το ντύσιμο; Πρέπει να υπάρχει λίγη σοβαρότητα αλλά δεν υπάρχει στη τηλεόραση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

Her News

Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: Άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ τους με απανωτά «καρφιά» εκατέρωθεν

HerNews ka

Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει στο ΣΚΑΪ- Η επίσημη ανακοίνωση

HerNewskl