HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου, δεν το έχω γράψει»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στο Κέντρο» στην ΕΡΤ και μίλησε φυσικά για την πετυχημένη σειρά του Maestro, για το Netflix αλλά και για το πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Όπως αποκάλυψε στον Γιώργο Κουβαρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το υπόλοιπο καστ θα ξεκινήσουν σε 2 μήνες τα γυρίσματα για τα πρώτα 4 επεισόδια του νέου κύκλου.

 «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου» δήλωσε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όταν ερωτήθηκε για τους ήρωες του Maestro, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega δήλωσε ότι: «Οι ήρωες είναι εδώ ανάμεσά μας, παντού, πάντα, ήταν για όλους νομίζω που γράφουν και λένε ιστορίες. Τα πιο ακραία, τα φαντάζομαι».

Αναφορικά με τις κριτικές ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε πως: «Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτίθεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ σε τέτοια διάρκεια, όπου πάντα μοιραία θα υπήρχε κριτική και καλή και κακή. Άλλες φορές μου άρεσε, άλλες δεν μου άρεσε. Θα έπρεπε να με ρωτάς σε διαφορετικές δεκαετίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, πώς θέλω να το πω και πώς θα το πω».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θεωρώ ότι η παραγωγή, ναι μεν είναι σημαντική, πολύ σημαντική, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος από πάνω με όραμα και με στόχο. Όταν έχει όραμα και στόχο προκειμένου η δουλειά να πάει κάπου, τότε συντονίζονται όλοι. Όταν ο καθένας κάνει το δικό του και δεν τους νοιάζει και πάρα πολύ, τότε είναι που γίνονται πράγματα, όχι όμορφα».

Έπειτα δε δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν και ο ίδιος έχει χτυπήσει πολλές πόρτες ώστε να κερδίσει αυτό που θέλει.

«Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές να χτυπάει πάρα πολλές πόρτες και να ζητάει χρήματα, προκειμένου να καταφέρω να έχω το τραγούδι που ήθελα, τη μουσική που ήθελα, τον χώρο που ήθελα. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ακριβώς επειδή είμαι 31, 32, 33 χρόνια στο χώρο, έχω μάθει όλα τα βήματα της παραγωγής και πώς να καταφέρνω και να κάνω αυτό που θέλω και αυτό που έχω γράψει το βράδυ στο χαρτί, την ιστορία, και να προσπαθώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για έμενα»

HerNews ka

Το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει στις οθόνες μας

Her News

Δανάη Μπάρκα: Το μοναδικό καλωσόρισμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

HerNewskl