HerNews.gr
Beauty

Grammys 2023: Τα iconic μανικιούρ που θα γίνουν τάση την άνοιξη του 2023!

Grammy 2023

Τα Grammys 2023 ήταν από τα καλύτερα και πιο glam events που θα δούμε τη φετινή χρονιά και τα μανικιούρ ήταν ανάμεσα σε αυτά που έκλεψαν την παράσταση!

Το Red Carpet αυτήν την φορά “ξέφυγε” από τα τετριμμένα με το υπέροχο 3D floral mani της Lizzo και τα lip gloss nails της Jennfer Lopez να γίνουν must-have. Επίσης, ένα εξίσου εντυπωσιακό μανικούρ ήταν αυτό σε αποχρώσεις gold της Laverne Cox.

Grammys 2023: Αυτά είναι, λοιπόν, τα μανικιούρ που θα γίνουν τάση την άνοιξη του 2023!

Jennifer Lopez

Την πρώτη θέση θα μπορούσε να κατέχει κάποια άλλη πέρα από τη Jennifer Lopez που πάντα δημιουργεί τάσεις ομορφιάς.Όπως περιμέναμε, εκείνος που επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά το μανικιουρ της ήταν ο διάσημος και προσωπικός της nail art, Tom Bachik. Έτσι συνδύασε δύο αγαπημένες τάσεις που έχουν καταφέρει ήδη να γίνουν viral: Την τάση των Lip Gloss Nails και τα μικροσκοπικά στρας στο nail art.

Taylor Swift

H Taylor Swift από την άλλη πλευρά, φαίνεται να μην τησ αρέσει τόσο το minimal look και να προτιμά κάτι που να θυμίζει midnight. Έτσι, για την επίσημη εμφάνιση της επέλεξε ένα metallic midnight blue μανικιούρ που ταίριαζε με το midnight μπλε eyeliner στα μάτια της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stylishsarahnyc (@stylishsarahnyc)

Laverne Cox

Η Laverne Cox κάνει πάντα εκκεντρικές εμφανίσεις που καταφέρνουν φυσικά να κεντρίζουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Έτσι, στα Grammys 2023 έδειξε να λατρεύει το χρυσό chrome μανικιούρ στολισμένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα Swarovski. Αυτά ήταν κοντά στη βάση των νυχιών από τη nail artist Eri Ishizu.

Grammy 2023

Lizzo

Το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ το αφήσαμε για το τέλος και ήταν αυτό της Lizzo με το 3D Flower nail breakdown. Το συγκεκριμένα glam mani επιμελήθηκε η διάσημη nail artist, Eri Ishizu, η ίδια στόλισε τα νύχια της με 3D πορτοκαλί λουλούδια. Φυσικά, είχε και πέρλες σε διάφορα μεγέθη. Πετυχαίνοντας ένα monochromatic, τολμηρό, floral μανικιούρ, ήταν το πιο iconic nail trend. Aυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα συζητηθεί πολύ.

Grammys 2023: Η Beyoncé κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ στην καριέρα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Gray Blending: H νέα τάση που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη φυσικότητα τους

HerNewskl

Σοφία Χατζηπαντελή: Υιοθέτησε την τάση του blunt bob

HerNewskl

Cali twist: To πιο ινσταγκραμικό καλοκαιρινό χτένισμα

HerNewskl