HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: “Όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι όπου νιώθεις απλά ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο”

Rihanna

Η Rihanna πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε για πρώτη φορά μανούλα και δείχνει με κάθε τρόπο την αδυναμία που έχει στον πανέμορφο γιο της.

Η διάσημη pop star θα παραστεί στο φετινό Half time Show στο Super Bowl στις 12 Φεβρουαρίου, το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη της εμφάνιση από το 2017. 

Η ίδια μίλησε για όλα ανοιχτά σε συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα την Πέμπτη από την Apple Music, τον επίσημο χορηγό του Super Bowl LVII Halftime Show. Αυτή θα είναι μια καθοριστική εμφάνιση για την καριέρα της.

Όσα είπε η Rihanna για τη μητρότητα

Εκείνη είπε χαρακτηριστικά πως “ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στο Super Bowl που ξέχασα ότι έρχονται τα γενέθλιά μου. Ξέχασα εντελώς και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Μοιάζει σαν να μπορούσε να γίνει μόνο τώρα! Δηλαδή, όταν με κάλεσαν για πρώτη φορά να το κάνω φέτος ξανά, είπα: Σίγουρα;

Είμαι τρεις μήνες μετά τον τοκετό. Θα έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις όπως αυτή, αυτήν τη στιγμή; Μπορεί να το μετανιώσω”.

Επίσης, δήλωσε ότι:

Όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι όπου νιώθεις απλά ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο. Μπορείς να κάνεις τα πάντα και το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο

Οπότε, όσο τρομακτικό κι αν ήταν αυτό… υπάρχει κάτι συναρπαστικό σχετικά με την πρόκληση, και είναι σημαντικό για εμένα να το κάνω φέτος. Είναι σημαντικό για την εκπροσώπηση. Είναι σημαντικό για τον γιο μου να το δει αυτό.”

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αρνούνται τις φήμες για προβλήματα στο γάμο τους

HerNews ka

Selena Gomez: Αρνείται ότι κουτσομπόλευε τον Timothée Chalamet & την Kylie Jenner με την Taylor Swift

HerNews ka

Το «φαινόμενο» Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σεξ, σκάνδαλα και εξουσία

HerNews ka