HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Αρνείται ότι κουτσομπόλευε τον Timothée Chalamet & την Kylie Jenner με την Taylor Swift

Δύο μέρες αφότου η Selena Gomez πυροδότησε εικασίες ότι κουτσομπόλευε τον Timothée Chalamet και την Kylie Jenner στην Taylor Swift στις Χρυσές Σφαίρες, αποκάλυψε για ποιο θέμα ήταν η συζήτησή τους.

«Είπα στην Taylor για δύο από τους φίλους μου που έκαναν κάτι μεταξύ τους», σχολίασε στο E! News ‘Instagram Post. «Όχι ότι αυτό είναι δουλειά κανενός», πρόσθεσε.

Οι θαυμαστές ξέσπασαν σε φρενίτιδα κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαίρων της Κυριακής , όταν η Selena Gomez πιάστηκε να μιλάει στη Swift και την Keleigh Sperry σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από το εσωτερικό της εκδήλωσης.

Ο αναγνώστης χειλιών Jeremy Freeman είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι η Selena Gomez είπε: «Δεν ήθελε μια φωτογραφία μαζί μου. Είπε όχι».

Στιγμιότυπο οθόνης ενός σχολίου της Selena Gomez στο Instagram

Η Sperry φαινομενικά ξεκαθάρισε: «Timothée;» στο οποίο η Selena Gomez απάντησε με ένα νεύμα.

Ενώ η Taylor Swift έμεινε με το στόμα ανοιχτό μετά την ομολογία, δεν είναι σαφές τι απάντησε η τραγουδίστρια, καθώς έγειρε για να ψιθυρίσει στο αυτί της Selena Gomez.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στην τραγουδίστρια αρνείται τον ισχυρισμό, λέγοντάς ότι η Gomez δεν μιλούσε για το αγαπημένο ζευγάρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Σε ποιό επιχειρηματικό πρότζεκτ αναλαμβάνει σύμβουλος;

Her News b

Σάρα Ταβάρες: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η σταρ της Eurovision

HerNews ka

Britney Spears: Θα επιστρέψει τελικά στη μουσική; – Αυτή είναι η συνεργασία- έκπληξη

HerNewskl