HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αρνούνται τις φήμες για προβλήματα στο γάμο τους

Οι φήμες φουντώνουν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «παιρνούν χρόνο χωριστά» για να θεραπεύσουν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους.

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους χτύπησε. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον περίεργο κόσμο της Μέγκαν στο Τίνσελταουν», είπε μια πηγή στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Ωστόσο, ένας γνώστης του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού – που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 – διαβεβαιώνει ότι οποιαδήποτε εικασία για χωρισμό είναι αναληθής.

«Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά επινοημένο», εξηγεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Χάρι, κάνει σχέδια να επιστρέψει στην Αφρική σόλο για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Η πηγή του RadarOnline είπε ότι ο Χάρι νιώθει «σαν τον εαυτό του» όταν βρίσκεται στην ήπειρο, την οποία θεωρεί «δεύτερο σπίτι του».

Η πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι που μετακόμισε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια , τον Μάρτιο του 2020 αφού αποχώρησαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας – «δέχονται τεράστια οικονομική πίεση να χρηματοδοτήσουν τον πλούσιο τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλής τους 14 εκατομμυρίων δολαρίων και της τεράστιας ασφάλειας για τα δικαστικά έξοδα».

«Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, πιθανότατα έχει κάνει τη ζωή τους κόλαση», συνέχισε η πηγή.

«Το να αφιερώνουν χρόνο σε διαφορετικές ηπείρους ελπίζουμε ότι θα τους βοηθήσει να βρουν ό,τι χρειάζονται για να προχωρήσουν».

Εν τω μεταξύ, μια ανώνυμη πηγή είπε στον Deuxmoi ότι το ζευγάρι είχε «πουλήσει την έπαυλή του στο Montecito» και ότι ο Χάρι «έμενε σε άλλο μέρος».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαρί Σαντάλ: Με σκουλαρίκια Bulgari αξίας 11.000 ευρώ και φόρεμα Μary Katrantzou στο μνημόσυνο του τέως

HerNews ka

Pornhub: Δημοσίευσε τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως το 2023 – Σε ποια θέση είναι η «στολή αστυνομικού»;

HerNews ka

Kourtney Kardashian: «Περιηγηθείτε» στην έπαυλή της στο Καλαμπάσας αξίας 9 εκατ. δολαρίων

HerNews ka