HerNews.gr
Μόδα

Αγίου Βαλεντίνου: Τι να φορέσεις στο ραντεβού σου την ημέρα των ερωτευμένων;

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου στο ραντεβού σας με την εμφάνιση σου! Τα ρομαντικά ραντεβού και η ερωτική διάθεση βρίσκονται στην κορύφωσή τους, σημαντικό είναι όμως να επιλέξεις ένα outfit κατάλληλο για την περίσταση!

Το ιδανικό ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξαρτάται βέβαια ανάλογα με το στυλ που σε εκφράζει, αλλά και απο το που θα πάτε με τον σύντροφο σου!

Μπορεί για την γιορτή των ερωτευμένων την τιμητική του έχει το κόκκινο χρώμα και όλες του οι αποχρώσεις, φοριέται όμως αρκετά και το ροζ, το μαύρο αλλά και το λευκό. Bussiness look, chic style, casual outfit και σέξι εμφανίσεις έχουν την τιμητική τους.

Ραντεβού στο σπίτι του

Αν πας στο σπίτι του είναι σημαντικό να είσαι περιποιημένη αλλά χωρίς υπερβολές. Προτίμησε άνετες γραμμές που δε θα σε φέρουν σε αμηχανία, όπως ένα πολύ κοντό φόρεμα.
Αφού θα είστε στο σπίτι και θα είσαι προστατευμένη απο το κρύο, μπορείς να επιλέξεις ένα ντύσιμο απο ελαφρύ ύφασμα, ένα jean, κολάν ή δερμάτινο παντελόνι με ένα απλό μπλουζάκι με ρομαντικές λεπτομέρειες.

Ωραία επιλογή θα ήταν και μιντι φούστα σε Α γραμμή. Μπορείς να φορέσεις απο πάνω ένα σακάκι και γιατί όχι, να αναβαθμίσεις το στυλ σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Ραντεβού σε εστιατόριο

Το ραντεβού σε ένα εστιατόριο είναι την τέλεια αφορμή για να φορέσεις κόκκινο χρώμα και μάλιστα σε φόρεμα, που είναι στο μυαλό μας συνδεδεμένο με τη γιορτή του έρωτα. Το bussiness look με ένα κόκκινο κουστούμι, μαύρο μπλουζάκι απο μέσα και μαύρα πέδιλα είναι ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν δεν αισθάνεσαι άνετα με το κόκκινο χρώμα, εναλλακτικές επιλογές είναι το ροζ, το μπορντό ακόμα και το μαύρο. Επέλεξε όμορφα κοσμήματα και φυσικά ψηλοτάκουνα για να τον εντυπωσιάσεις.

Μια άλλη επιλογή είναι ένα ρομαντικό μίνι ροζ φόρεμα με δαντέλα από τη μέση και πάνω και  άνοιγμα στην πλάτη, συνδυασμένο με λευκές ή μαύρες γόβες

Ραντεβού σε μπαράκι

Αν βρεθείτε σε μπαρ, έχεις την ελευθερία να πειραματιστείς ενδυματολογικά. Ένα oversized πανωφόρι, ένα sexy κορμάκι ή ένα σατεν πουκάμισο, σε συνδυασμό με την αγαπημένη σου μίνι δερμάτινη φούστα και μπότες είναι τέλειος συνδυασμός.

Το λευκό χρώμα δίνει πάντα μια chic αίσθηση, μπορείς οπότε να το επιλέξεις είτε σε πανωφόρι με στενό black dress, είτε σε total χειμερινό outfit.

Ακόμα, ένα σατέν μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με lurex καλσόν θα δώσει μια λαμπερή αίσθηση στο ντύσιμο σου. Αν θέλεις να είσαι τολμηρή, φόρεσε ένα σέξι, εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα με μαύρο σακάκι και μαύρες γόβες.

Οι must τρόποι για να φορέσεις το σακάκι σου όπως τα fashion icons

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celia Kritharioti Couture 2023-2024: To πιο εντυπωσιακό fashion show στο Παρίσι

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

HerNewskl

Doja Cat: Κάλυψε το πρόσωπό της με ψεύτικες βλεφαρίδες για την Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

HerNews ka