HerNews.gr
Ελλάδα

Μητέρα νεκρού κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη: «Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν μαύρη» (Βίντεο)

Σε τραγική κατάσταση και μιλωντάς μισά αγγλικά μισά ελληνικά η μητέρα του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή  σήμερα το πρωί, στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός», επισημαίνει πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί της.

«Μέχρι χθες την κρατούσα στην αγκαλιά μου και ήταν μια χαρά. Πέθανε ξαφνικά την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη. Αν ήταν λευκή, θα ζούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του κοριτσιού.

Επιπλέον, η ίδια διευκρινίζει ότι από το ίδρυμα δεν την ενημέρωσαν ότι το παιδί χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μια μέρα πριν, πάρα μόνο σήμερα το πρωί την ειδοποίησαν ότι απεβίωσε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας, Έφη Ορφανίδου, ύστερα από μεγάλο δικαστικό αγώνα που έδωσε η μητέρα για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της, σήμερα το μεσημέρι το παιδί θα επέστρεφε στο σπίτι του.
«Πραγματικά πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία. Η μητέρα άλλαξε δουλειά, γιατί της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια, εργάζεται, διαμόρφωσε σωστά την οικία της και η ζωή της ήταν αυτό το παιδάκι.
Χωρίς οικονομική δυνατότητα με όλες τις δυνάμεις της δώσαμε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την απόφαση αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού», τόνισε. 
«Η μητέρα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, έπεσε κάτω. Το παιδί ήταν η ζωή της. Πάντα τηρούσε το επισκεπτήριο και έβλεπε το παιδάκι», σημείωσε η κ. Ορφανίδου.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι ισχυρίζονται ότι έκαναν οι κουκουλοφόροι, μετά την καταδίωξη στις ταράτσες και τη σύλληψή τους

HerNews ka

Κορονοϊός: 2.633 νέα κρούσματα, 43 νέοι θάνατοι, 479 διασωληνωμένοι

Her News b

Σακαράκες τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Έλληνες – Οι διαφορές σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Her News