HerNews.gr
Διεθνή

Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια ο ηθοποιός του Χόλιγουντ

Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που φαίνεται ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις.

Περπατάει με έναν φίλο του στο δρόμο και φαίνεται ήρεμος και χαμογελαστός. Πριν από λίγες ώρες η οικογένειά του ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου πως ο 67χρονος Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός πριν από δέκα μήνες είχε διαγνωστεί με αφασία. Τότε η οικογένεια του είπε πως υπέφερε από μία κατάσταση που επηρέαζε τις γνωστικές τους ικανότητες και ως εκ τούτο θα έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Τώρα ο Μπρους Γουίλις έρχεται αντιμέτωπος με την μετωποκροταφική άνοια, μία ασθένεια που προκαλεί εξασθενημένη κρίση, απώλεια λόγου και άγνοια της σημασίας των λέξεων.

Η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, στην ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε συγκεκριμένα πως μετά την αφασία, η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί και αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στην επικοινωνία.

Στην ταινία του 2020, Hard Kill, ο Μπρους Γουίλις συνάντησε πολλές δυσκολίες για να ανταπεξέλθει στον ρόλο του. Σύμφωνα με τουλάχιστον δύο άτομα του συνεργείου, ο ηθοποιός πυροβόλησε λάθος με όπλο που είχε άσφαιρα, είχε ακουστικό στο αυτί για να του λένε τις ατάκες του και συνοδευόταν στα γυρίσματα από τον βοηθό του που πληρωνόταν έως και 200.000 δολάρια ανά ταινία για να τον καθοδηγεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Έρχεται πιο σύντομα από ότι περίμενες ο τριήμερος γάμος!

Her News b

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η κατάθεση της αδελφής της: “Την άρπαξε από τα μαλλιά…”

Her News b

Ο ατίθασος πρίγκιπας Λούις: Το μόνο μέλος της οικογένειας Γουίλιαμ και Κέιτ που «έκοψαν» από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka