HerNews.gr
Σχέσεις

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματά σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

Το non texting attitude στα μηνύματα είναι η νέα τάση που έχει κατακλύσει την νέα εποχή και σίγουρα για αυτό ευθύνονται τα social media, αφού μπορείς να δεις πότε ήταν online ο άλλος.

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

Toν γουστάρεις πολύ και θέλεις συνεχώς να μιλάτε, να μαθαίνεις νέα του όπου το “διαβάστηκε” ή ότι αργεί να διαβάσει τα μηνύματα σου σου ρίχνει πολύ την ψυχολογία. Όλοι λένε πως το να μην παίρνεις απάντηση είναι κι αυτό μια απάντηση και στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει.

Ωστόσο, όλες μας λίγο- πολύ δημιουργούμε σενάρια με το μυαλό μας με το “είναι με άλλη” να κυριαρχεί έναντι όλων. 

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

‘Σύμφωνα, λοιπόν, με το EliteDaily υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτήν την ανασφάλεια σου και όλα ξεκινούν με να προσπαθήσεις να βλέπεις τα πάντα με ρεαλισμό. Όσο και να γουστάρεις κάποιον, δε γίνεται να απορείς που είναι δουλειά και δε σου απαντάει. Έχει και άλλη ζωή εκτός από εσένα. Το πιο απλό…μπορεί να κοιμάται!

Επίσης, καλό είναι να επικοινωνεις αυτό που αισθάνεσαι χωρίς φωνές. Παραδείγματος χάρη αντί να του φωνάξεις μπορείς να του πεις κάτι απλό όπως το “θα μου άρεσε να μιλήσουμε λίγο περισσότερο μέσα στη μέρα σου ή να μαθαίνω νέα σου”.

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

Αν πάλι συνεχίσει την ίδια τακτικη, τότε ρώτησε τον ευθέως τον λόγο που συμβαίνει αυτο. Μην προσπαθήσεις να βγάλεις μόνη σου συμπεράσματα. Πριν κάνεις συνάντηση με τις φίλες σου και τον καταδικάσετε, δώσε του την ευκαιρία να σου δώσει κάποιες λογικές εξηγήσεις. 

Η τριγωνική μέθοδος: To TikTok μας δείχνει την πιο safe μέθοδο να φλερτάρουμε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δεν συμπαθείς τους φίλους του; Τρόποι για να κρατήσεις τις ισορροπίες

HerNews ka

Πρέπει να περιμένετε έναν σύντροφο που δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σοβαρή σχέση;

HerNews ka

Πώς να αφήσετε πίσω σας μια τοξική σχέση

Her News