HerNews.gr
Beauty

Καφέ μάσκαρα: Επιστρέφει ως μια πιο απαλή, πιο δροσερή εναλλακτική από το μαύρο full-on

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από μια μαύρη μάσκαρα, αλλά η καφέ μάσκαρα κερδίζει πολλούς θαυμαστές επειδή είναι πιο κολακευτική καθημερινά

Το καφέ θεωρούνταν πάντα ως η βαρετή εναλλακτική του μαύρο. Έχοντας αυτό κατά νου, η καφέ μάσκαρα επανακυκλοφόρησε στην αγορά. Και τώρα που είναι η δροσερή, διακριτική εναλλακτική για μέρες που θέλεις να φορέσεις  ένα τζιν και ένα μπλουζάκι και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Στο TikTok ο όρος αναζήτησης «καφέ μάσκαρα» έχει συγκεντρώσει 3,1 δισεκατομμύρια προβολές, με πολλούς να πιστώνουν τη δημοτικότητα του «καθαρού μακιγιάζ για κορίτσια» με την επιστροφή του, καθώς τροφοδοτεί προσεκτικά την αισθητική.

Η Hailey Bieber, το απόλυτο κορίτσι για την αφίσα για αυτή την άποψη του «χωρίς μακιγιάζ», δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram με το χαρακτηριστικό γυαλιστερό της δέρμα, τα αφράτα φρύδια και τα ροδαλά μάγουλά της, αλλά αυτή τη φορά με κάτι που έμοιαζε με… σοκολατένιο μάτι.

Η makeup artist της, Lea Darcy , επιβεβαίωσε τις υποψίες μας λέγοντας: «Η καφέ μάσκαρα μόλις χτυπά το διαφορετικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leah Darcy (@leahdarcymakeup)

Ένας άλλος διάσημος θαυμαστής της καφέ μάσκαρα είναι η Kylie Jenner. Σε ένα βίντεο «Get Ready With Us: Kim & Kylie» στο Youtube, η Kylie Jenner εθεάθη να εφαρμόζει μια εκδοχή με καφέ μάσκαρα στις βλεφαρίδες της αδερφής της Kim Kardashian, με την Kardashian να αποκαλεί το κόλπο της Jenner με καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες «ιδιοφυΐα».

Και στην πραγματικότητα είναι. Το ίδιο το χρώμα είναι απλώς πιο οικείο και απογυμνωμένο από τις μαύρες επαναλήψεις. Ένα χτύπημα στις επάνω βλεφαρίδες σας δίνει ένα βαμμένο αποτέλεσμα βλεφαρίδων, ειδικά για ξανθιές και κοκκινομάλλες. Αλλά αν τοποθετήσετε μια καφέ φόρμουλα στη βάση των κάτω βλεφαρίδων σας δημιουργεί ένα  φυσικό «αόρατο» lift.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Υιοθέτησε το sunkissed εφέ και φέρνει άρωμα καλοκαιριού

HerNewskl

Ρυτίδες: Πώς να τις επιβραδύνετε με φυσικό τρόπο;

HerNewskl

Πως να αντιμετωπίσετε & να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά τους κάλους στα πόδια

HerNews ka