HerNews.gr
Μόδα

Gisele Bundchen: Αναδημιουργεί την εμφάνισή της για το Καρναβάλι του Ρίο το 2004 και έδειχνε πανέμορφη

Η Gisele Bundchen δεν φαίνεται να έχει γεράσει ούτε μια μέρα, καθώς αναδημιουργεί την εμφάνισή της για το Καρναβάλι του Ρίο το 2004 σχεδόν 20 χρόνια αργότερα.

Το supermodel Gisele Bundchen, φόρεσε ένα μαύρο crop top ενώ παρακολουθούσε την ετήσια παρέλαση, μουσική και παραστάσεις της Βραζιλίας, παρόμοια με το πορτοκαλί πουκάμισο που φορούσε κάποτε.

Και τις δύο φορές, η Bundchen συνδύασε το μπλουζάκι Camarote Brahma N°1 με λευκό ψηλό τζιν παντελόνι, με την γραμμωμένη κοιλιά της να εμφανίζεται καθώς χόρευε.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, 42 ετών, έδωσε μια γεύση από τις γιορτές της μέσω Instagram Stories την Κυριακή.

Η Gisele  μίλησε στα Πορτογαλικά καθώς κοίταζε την κάμερα πάνω από τους φίλους της να χορεύουν και να παίζουν μπιλιάρδο.

Τρεις μέρες πριν, κατέγραψε τον εαυτό της να μπαίνει στη διάθεση του καρναβαλιού  με τον χορογράφο Τζάστιν Νέτο.

Πρόσφατα το μοντέλο ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Tom Brady: «Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας που αγαπώ με όλη μου την καρδιά», είπε  στους ακολούθους της στο Instagram τον Οκτώβριο του 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ»

Πρόσθεσε τότε ότι «η απόφαση να τερματίσουν έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη», αποκαλώντας τον χωρισμό τους ως «το καλύτερο».

Έκτοτε, το πρώην ζευγάρι έδειξε αρκετή υποστήριξη μέσω των social media, με την Gisele να εύχεται στον πρώην της υπέροχα πράγματα στο νέο του κεφάλαιo, όταν αποκάλυψε τα νέα της συνταξιοδότησής του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αν και ο Brady δεν την ανέφερε με το όνομά της στο βίντεό του την 1η Φεβρουαρίου , ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειάς του που του επέτρεψαν να ζήσει μια καριέρα «απόλυτου ονείρου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ένα κόσμημα για του Αγίου Βαλεντίνου: Το διαχρονικό δώρο!

Her News

Kim Kardashian: Το άκρως εντυπωσιακό look της γεμάτο διαμάντια στη συναυλία της Beyoncé

HerNews ka

La Chaine: Η νέα συλλογή υπόσχεται αισθητική στη μόδα

Her News b