HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: “Μόλις διακόπτω την θεραπεία, τότε χάνω βάρος”

Η Selena Gomez λειτουργεί ως role model για πολλά it girls, καθώς παρά τη σοβαρότητα του θέματος υγείας που έχει χαμογελάει.

Ωστόσο, θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό της θέματα που την απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και θέματα που αφορούν την υγεία της, μίλησε ανοιχτά για όλα.

Η Selena Gomez και το body shaming

Η ίδια μίλησε ανοιχτά για το μέσα από ένα live βίντεο στο TikTok, για τα δέχεται σχετικά με το βάρος και την εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμενα εξομολογήθηκε πως:

Κάνω μεγάλη κατακράτηση υγρών (εξαιτίας της θεραπείας για τον λύκο) και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά. Μόλις διακόπτω την θεραπεία, τότε χάνω βάρος. Θέλω απλά να δώσω θάρρος σε οποιονδήποτε νιώθει ντροπή για κάτι το οποίο μπορεί να περνάει και κανείς άλλος να μην γνωρίζει την πραγματική του ιστορία.

Selena Gomez-γιορτινό μανικιούρ-hernews

Θέλω να ξέρετε πως είστε όμορφοι και υπέροχοι και ναι- μπορεί να έχουμε μέρες που να είμαστε σκατά, αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να προσέχω την υγεία μου”.

Κλείνοντας, θέλησε να προσθέσει ότι:

“Η θεραπεία μου είναι σημαντική για εμένα και με βοηθάει πολύ. Δεν είμαι μοντέλο, και δεν θα γίνω ποτέ. Κρατείστε μακριά την αρνητικότητα γιατί δεν υποστηρίζω το να κάνεις ανθρώπους να αισθάνονται ντροπή”.

Selena Gomez: Aποκάλυψε το αγαπημένο της serum!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Εγώ και η Μέγκαν ήμασταν καλύτεροι από Κάρολο, Κέιτ και Γουίλιαμ»- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

HerNews ka

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η κατάθεση της αδελφής της: “Την άρπαξε από τα μαλλιά…”

Her News b

Jane Fonda: «Ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση, το καλύτερο δώρο!»

Her News